Grillpremiär
Så, då var sista korrekturet till nyutgåvan av min grillkokbok inskickat till Lumio Förlag.
Eftersom så många känner till min blogg idag så bestämde vi att även boken skulle få mitt namn och signum i titeln.
Något som förstås känns extra roligt, det här är verkligen en bok som ligger mig varmt om hjärtat.
En del av er känner säkert igen bokomslaget från förra gången den gavs ut 2013, då hette boken Grillmat LCHF.
Det nya förordet är skrivet av Jenny och Magnus Andersson på finaste Paleobloggen Under vårt tak.
Här kan du förhandsbeställa boken till specialpriset 159 kr, ordinarie pris efter utgivningen är 195 kr.
Jag har nu omarbetat de allra flesta recepten så att de även är anpassade till alla som äter mejerifritt, till exempel inom Paleo.
Recepten är förstås gluten/sockerfria, något som blev extra aktuellt idag när Ann Fernholms läsvärda artikel om de sockrade grillmarinaderna publicerades i Aftonbladet.
Bilderna i boken är tagna av Mikael Eriksson, en väldigt stormig septembervecka i Jämtland, därav de vackra glödbilderna som du ser exempel på i inlägget.
För dig som har vänner som inte pratar svenska så hittar du boken på engelska på Amazon.
Hjälp mig gärna att dela inlägget vidare till dina vänner, tack på förhand