Värmande kycklingsoppa

Kycklingsoppa

Sopptider

Idag får du tips på en god och näringsrik soppa, på traditionellt vis är torsdagarna soppdagar härinne på bloggen.

När jag jobbade på restaurang på 80-talet så var det alltid ärtsoppa och pannkaka varje torsdag under vinterhalvåret.

Är inte så förtjust i ärtsoppa med det finns ju så otroligt många andra goda soppor att variera med.

Jag har ofta färdigkokt kyckling och buljong i frysen efter buljongkok så då går det snabbt att koka ihop en soppa.

Jag använder gurkmeja i den här soppan, dels för att den ger en vacker färg men också för att den innehåller så mycket nyttiga ämnen.

Gurkmeja är bland annat bra mot värk då den har antiinflammatoriska egenskaper.

Här kan du läsa mer om den hälsosamma roten hos Sanna Ehdin.

Guldgul kycklingsoppa 2 port

2 dl tärnad svamp, jag hade smörsopp

2 dl zucchini i små tärningar

1 stor morot

2 vitlöksklyftor

2 msk smör/kokosolja

2 dl kokt kycklingkött

2 dl kokosgrädde

1 dl hemkokt buljong

2 tsk Skogslycka, kryddblandning från Herbaria

2 tsk gurkmejamix

½ dl hackad persilja

Skär moroten i små bitar och hacka vitlöken.

Hetta upp smör/kokosolja och bryn svamp, vitlök och morotstärningar en stund så de får lite färg.

Tillsätt zucchinin och låt den fräsa med några minuter.

Krydda med Skogslycka och gurkmejamix.

Inget mer salt eller peppar behövs, allt finns i kryddblandningarna.

Häll ner kokosgrädden och buljongen, låt koka upp.

Låt puttra på svag värme i 10-15 minuter, rör ner kycklingköttet och låt allt bli varmt.

Ta från värmen och rör ner den hackade persiljan.

Sötpotatisplättar är gott att servera till soppa istället för den traditionella pannkakan.

Här en bild på dem som finns med i min senaste kokbok Gröna, sköna tillbehör för ett friskare liv.

Sötpotatisplättar med jordgubbar och grädde

Veckans storkok – indisk kycklinggryta
Hej! Att jag älskar grytor, allt-i-ett-rätter och slowcooking tror jag du har koll på vid det här laget. Jag älskar också härliga kryddblandningar och rena råvaror. Här får du recept på en kryddig kycklinggryta tillagad på kyckling från välmående djur på Orust. Fint kött med skinnet kvar och rejäla bitar som inte krymper ihop när […]
Kryddig kycklingschnitzel med smörstekt rödkål

Tillbaka i Alanya

Nu har vi kommit tillbaka till ett vårvarmt Alanya, för den tredje månadslånga perioden den här vintern.

Vi trivs så bra med det vänliga, turkiska folket, klimatet och de fantastiska råvarorna, så vi har svårt att tänka oss att åka på långsemester någon annanstans.

Maten och dess stora betydelse för invånarna här i Turkiet, är för mig som kock en stor källa till glädje.

Fler och fler butiker, caféer och restauranger har dykt upp de senaste åren, där de traditionella råvarorna mixas med moderna smaker och design.

Vi bor mitt i ett distrikt där det verkligen händer mycket på den här fronten.

Från Saluhallens härliga, ekologiska frukostbutik Kahvalti Dünyasi, till 25-metersgatan med Otantik BakKal, Mezza Gurme och alldeles nyöppnade Bergamot Coffee, som båda har läckra maträtter.

Te och kaffe på Bergamot efter maten…

Godsaker på Bergamot, det finns en del glutenfritt och mer kommer…

Ekologiskt och lokalproducerat på Mezza Gurme…

Så det finns gott om bra mat och fika i närheten om jag inte känner för att laga mat själv nån dag eller som igår när vi ville ha en kopp efter maten.

I vår kommer det att bli en hel del provlagat till den nya bok som jag och Lars-Erik Litsfeldt ska göra tillsammans, han skriver och jag bidrar med mina recept.

Men det kommer förstås att dyka upp ett och annat inlägg härinne också.

På Bergamot kommer jag att sitta och jobba en del med datorn i vår.

Det finns många härliga fåtöljer där som passar min rygg bra, jag kan efter min ryggskada inte sitta på en stol vid ett vanligt bord och skriva.

Güven Et Kasap…

När jag lagar kött så går vi numer alltid till favoritslakteriet Güven Et Kasap, som precis haft premiär för sin nya butik längs samma gata.

Idag får du inspiration till en mycket god kycklingrätt som jag ofta lagar här i Alanya.

Vi köper urbenade kycklingschnitzlar hos slaktaren, men du kan använda bröst som du delar nästan helt igenom eller urbenade kycklinglår.

Banka ut dem med hjälp av en kastrull eller köttbank mellan plastpåsar, så de blir tunna.

Urbening av kyckling…

Krydda båda sidorna väl med salt, paprika, oregano eller timjan och chili.

Till min schnitzel använde jag den ekologiska kycklingkryddan Resi från Herbaria.

Den hittar du i länken ovan till nätbutiken Allt Gott som är återförsäljare i Sverige.

Deras goda kryddblandningar finns även i välsorterade matbutiker, bland annat på Paradiset i Stockholm.

Jag lägger sen den välkryddade kycklingen med skinnet nedåt i en ugnsform och steker på 200º i 10 minuter.

Vänd och stek skinnsidan i 10 minuter till, så är köttet genomstekt men fortfarande saftigt.

Du kan också steka den i smör i stekpanna, men skinnet blir extra frasigt och gott i ugnen.

Schnitzeln passar förstås fint att grilla också.

Som tillbehör hade vi strimlad rödkål som jag steker mjuk i rikligt med smör och kryddar bara med salt och vinäger.

Köpte ett mycket gott smör från Trabzon på Mezza, smör är en mycket populär produkt här i Turkiet så det finns mängder med sorter.

En sallad åt vi på sidan om, med bladpersilja, rucola, gurka, äpple, paprika, fårost och pumpakärnor.

Ekologisk granatäppelvinäger och en riktigt god olivolja till, också de från Mezza.

Tillbehör till god mat…

Stekt rödkål eller vitkål är ett mycket gott och nyttigt alternativ till pasta.

Den kryddstarka tomatröran ezme och salt getyoghurt från Kahvalti Dünyasi tycker jag är mycket godare som tillbehör än ketchup och majonnäs numer.

Idag blev det en hel del reklam för goda saker som ofta förekommer i mitt kök och tips på bra butiker/caféer/restauranger för dig som åker hit till Alanya i sommar.

Jag passar på med lite mer produktplacering som avslutning, den vackra brickan med gröna blad kommer från Sydafrikanske naturfotografen Clinton Friedman.

Innan jag slutar för idag så passar jag på att berätta att Therese Renåker och jag kommer till Restaurang PriMaten i Uppsala den 26 april.

Therese föreläser om Hormoner i maten och jag serverar kycklingbuljong ur Wonderbag och mina frökex från Huså Bröd till.

Vill du veta mer om den kvällen och boka en plats så kan du läsa mer här.

Kleopatrastranden, Alanya…


Ekologiskt kryddsmör Fajita och lite reklam

Kryddsmör Fajita

Texmex-smör

Färdiga kryddmixer från texmex-köket säljer väldigt mycket, särskilt till fredagsmysets taco-fest. Men ofta innehåller kryddblandningarna ingredienser som inte är bra vare sig för barn eller vuxna.

Glutamat, E-621, är väldigt vanligt att tillsätta i kryddpåsar och färdiga röror för att förhöja smaken när råvaran inte är så särskilt bra.

Salt, socker, konserveringsmedel, citronsyra, klumpförebyggande medel är andra mindre bra saker att krydda maten med.

Jag fick hem ett prov på helt rena kryddblandningar från Spicemaster, här är det bara ekologiskt odlade kryddor och inga tillsatser alls.

Jag har testat deras produkter tidigare och tycker de är riktigt goda. Här gjorde jag ett smakrikt kryddsmör, gott till både kyckling, kött och fisk.

Det är ju väldigt sällan jag har reklam på min blogg, men just idag har jag flera saker jag vill marknadsföra lite extra.

Kampanj Spröda frökex från Huså Bröd

Fick ett tips på Facebook igår att till och med söndag kan du få ett gratispaket av Spröda frökex från Huså Bröd.

Det är hälsobutiken Liveo.se som har det generösa erbjudandet att om du handlar för 200 kr så får du ett kexpaket på köpet.

Extra trevligt i sammanhanget är att Kostdoktorn just i dagarna ändrat i sina rekommendationer kring bröd på sin sida LCHF för nybörjare.

Nu är allt bröd med gluten borttaget ur rekommendationerna och han tipsar istället om just de här kexen under rubriken ”Istället för bröd”.

Så till sist en blänkare om Sveriges största matbloggstävlning. Tycker du om min blogg eller har du nån annan favorit-matblogg så är det hög tid att nominera till Folkets val i Matbloggspriset 2014.

Du kan rösta via länken fram till och med söndag den 12 okt vid midnatt.

Kryddsmör

Fajitasmör ca 2-3 port

100 g ekologiskt smör

1-2 tsk Spicemaster kryddmix Fajita

ca 2 krm flingsalt

1 krm balsamvinäger

Skiva smöret och lägg det i en bunke, låt det mjukna en stund i rumstemperatur. Strö över kryddan, salt och vinägern.

Vispa samman allt under några minuter med elvisp, så det blir fluffigt. Smaka av om smöret har lagom halt av sälta, syra och styrka.

Lägg upp i en skål, gör smörrullar eller fyll det i en spetspaprika. Hur du gör det enklast kan du läsa Här.

Bilden nedan kommer från min kokbok Grillmat LCHF, den kan du köpa här på Adlibris.

Delar med mig av ett fint meddelande jag fick på Facebook häromdagen, om hälsofördelarna med att äta LCHF.
Så här skriver Anders Furesang;

”Tack för allt du inspirerar mig. Jag fick min diabetesdiagnos för xact 1 år sedan, mitt ”långsocker” låg då på 76, efter 6 månader på 62, läser din artiklar och köpte din grillbok, efter en sommar med god mat och dryck var jag orolig, men efter min träff i fredags med min diabetessköterska så sa hon: 48!!
då sa jag, träffa mig till jul och jag har 42….ska fixa det här, lovar dig. Tack för din inspiration. Stor beundrare av dig Birgitta.”

Tack för dina fina ord och för att jag fick dela din historia, Anders, det kan säkert inge hopp till många andra diabetiker :)

Smör med kryddmixer från Spicemaster

Kryddsmör i paprika från Grillmat LCHF  Foto Mikael Eriksson

Kryddsmör i paprika från Grillmat LCHF
Foto Mikael Eriksson


Asiatisk soppa med svamp, kyckling och grönsaker

Asiatisk svampsoppa med smörsopp, zucchini, morot, kokosmjölk och Skogslycka från Herbaria

Sopptider i dubbel bemärkelse

Idag får du tips på en god och näringsrik soppa, tänkte att jag på traditionellt vis ska göra torsdagarna till soppdagar härinne på bloggen.

När jag jobbade på restaurang på 80-talet så var det alltid ärtsoppa och pannkaka varje torsdag under vinterhalvåret.

Blev rätt trött på den, det finns ju så otroligt många andra goda soppor att variera med. När jag hittade rätt mycket smörsopp i helgen så kom den här soppan med asiatiska smaker till.

Färdigkokt kyckling och buljong hade jag i frysen sen ett tidigare buljongkok så det var snabbt gjort att koka ihop en soppa.

Jag använde gurkmeja i soppan, dels för att den ger en vacker färg men också för att den innehåller så mycket nyttiga ämnen.

Gurkmeja är bland annat bra mot värk då den har antiinflammatoriska egenskaper. Här kan du läsa mer om den hälsosamma roten hos Sanna Ehdin.

Lika nyttig som den här soppan är, lika onyttiga är de pulversoppor som säljs i butikerna. Läs mer här på Kostrådgivarna, i Lena Boströms mycket upplysande och intressanta inlägg.

http://birgittahoglundspaleo.files.wordpress.com/2014/01/jan-14-paleo-070.jpg?w=225&h=300

Har du inte hemkokt buljong så funkar det fint med ekologisk på tärning eller ännu hellre den här KRAV-märkta från Stockpot.

Jag fick ett erbjudande häromveckan om att testa ekologiska kryddblandningar från Herbaria. Det kom en burk på posten häromdagen med en blandning som heter Skogslycka, som ska passa bra till vilt och svamp.

Jag föredrar oftast rena kryddor som mer framhäver råvarans smak, men det här provet var riktigt bra.

Skogslycka från Herbaria

Så här skriver importören Allt gott om vad Skogslycka innehåller:

Vilt- och svampkrydda.
Beskrivning: Kryddsalt för vilträtter.
Innehåll: Stensalt, apelsingranulat*, svartpeppar*, ingefära*, bockhornsklöver*, kryddpeppar*, kakao*, kanel*, kardemumma*, fänkål*.
*Från kontrollerade ekologiska odlingar.

Skogssvampsoppa

Guldgul kycklingsoppa 2 port

2 dl tärnad svamp, jag hade smörsopp

2 dl zucchini i små tärningar

1 stor morot

2 vitlöksklyftor

2 msk smör/kokosolja

2 dl kokt kycklingkött

2 dl kokosgrädde

1 dl hönsbuljong

2 tsk Skogslycka, kryddblandning från Herbaria

2 tsk gurkmeja

½ dl hackad persilja

Skär moroten i små bitar och hacka vitlöken. Hetta upp smör/kokosolja och bryn svamp, vitlök och morotstärningar en stund så de får lite färg. Tillsätt zucchinin och låt den fräsa med några minuter.

Krydda med Skogslycka och gurkmeja. Inget mer salt eller peppar behövs, allt finns i kryddblandningen. Häll ner kokosgrädden och buljongen, låt koka upp.

Låt puttra på svag värme i 10-15 minuter. Rör ner kycklingköttet och låt allt bli varmt. Ta från värmen och rör ner den hackade persiljan.

Mandelplättar och hallon smakar gott efter soppan.

Mandelplättar med hallon


Fläskgryta med champinjoner i krämig örtsås

fläskgryta_örtsås_champinjoner_recept
En väldigt snabb och vansinnigt god köttgryta av fläskkött har vi här. Med tunnskivad kotlett tar middagen inte mer än en halvtimme och klyftpotatis och broccoli tillagas under tiden grytan puttrar. Jag har fastnat lite för örter i såserna jag lagat på sistone, ett tag var jag mycket inne på kraftiga, mörka såser med balsamico och en skvätt vin, efter det blev det mycket smaksatta såser med glögg och cider men nu har jag snöat in på örter och gärna lite tomatiga och fräscha. Om du är noga med att bryna tomatpurén så kommer smakerna att fullkomligt blomma, det blir sååå gott! :-P
Örtkryddor använder du helt enligt eget tycke och smak, det finns ju massor av goda kryddblandningar, som provencale, örtagårdsblandning, vissa som passar extra bra till fisk, vilt osv.

Jag använder mig av en örtblandning jag hittade på nån marknad i fjol som innehåller b la. timjan, rosmarin, basilika, peppar, purjo och paprika. Smula den mellan fingrarna när du tillsätter så får du ut mer arom. Och förvara dom alltid mörkt. ;-)

Det här behöver du : 
250 gram tunnskivad, benfri fläskkotlett
2 gula lök
2 msk tomatpuré
6 dl vatten
2 msk oxfond
1 msk torkade örter
2 dl grädde
Salt & peppar
2 burkar champinjoner alt. färska

GÖR SÅHÄR :
Skär de tunna skivorna i tre bitar vardera, bryn i het stekpanna tillsammans med hackad lök och tomatpuré. Slå på vatten och fond samt smula över en matsked torkade örter. Sänk värmen och låt grytan småkoka utan lock ca 20 min. Tillsätt grädden och champinjoner, red av såsen med maizenamjöl utrört i lite vatten och smaka av med salt och peppar. Ev. mer örtkrydda.

tunnskivad_kotlettt_fläsk_köttgryta_fläskgryta
Köttet får brynas tillsammans med lök och tomatpuré för att få riktigt god smak.

fläskgryta_köttgryta_sås
Slå sedan på vatten, fond och torkade örtkryddor. Jag använder mig av en örtblandning som innehåller b la. timjan, rosmarin, basilika, peppar, purjo och paprika.

fläskgryta_klyftpotatis_örtsås
Servera med te x. klyftpotatis och kokt broccoli.

Keramik, textil och hantverk från Grekland


Shoppa i Grekland är som att gå in på Indiska fast i en hel stad istället för en liten butik.

När vi hyrde bil och for till Rhodos så fanns där två städer i en, den gamla och den nya. I nya Rhodos hittar du märkesbutiker som Dolce o Gabbana, Dior, Lacoste, La redoute, GANT, Ralph Lauren med flera, med flera… Där fick du också trafikens avgaser och hektiska vimmel på dig bara du öppnade bildörren… Det är ingenting som tilltalar en skogsmulle som mig. Märkesprylar har aldrig tilltalat mig och kommer heller aldrig att göra, så så är de med den saken, men de tror jag nog ni visste redan ni som känner mig! ;-)

Jag gillar mer det rustika hemmagjorda hantverken där upphovsmakarna själva säljer sina varor som dom egenhändigt tillverkat med unik historia och ingen produkt är den andra lik. Det är så vackert så man kan ju bli tårögd för mindre… Detta finner man i gamla stan som ligger i Rhodos fast omringad av höga murar som skiljer städerna åt.

I gamla stan får man gå i en djungel av små trånga gränder, bland de lokala folkets bostäder, öppna gator med butiker och marknadsstånd. Mysiga caféer och restauranger både högt och lågt. Här finns allt man kan önska om man tilltalas av det gamla grekland.

Priserna är ungefär som i Sverige. Man betalar i euro och nu när vi valde att åka på senhösten så kan man göra riktiga fynd då de ofta säljer ut sina varor till halva priset. Grekerna är måna om sina kunder, ibland lite för mycket då dom gärna plockar fram kläder och hänger upp framför dig och pekar, visar och gestikulerar och tycker att du är sååå vacker i allt dom föreslår, detta är dock inte tillåtet men förekommer ändå en hel del. Man känner sig lite smått påtvingad och vill man inte handla det dom föreslår får man fint ursäkta sig med att man vill gå vidare eller att man ”ska tänka på saken”… Många gånger får man också helt enkelt låtsas att man inte hör dom när man passerar en butik, men trevlig och glada och hjälpsamma är dom till 110%! :-P

Jag hittade så mycket vackert jag ville ha och blev mer och mer förstummad för varje butik jag gick in i… Jag ville ha ALLT!! ;-)

Jag köpte med mig en riktigt vacker handvävd löpare till köksbordet med pärlbroderier och sammetstyg, de fanns i många färger och nu grämer det mig lite att jag inte köpte en turkos också. De kostade 30 euro och var nere på 50% på priset… Dumsnål som jag vet inte vad?!

Keramik, skålar, fat, och en fin gammal ”bullig” askkopp som får pryda bordet fick jag med mig hem iaf. Krukor, vaser, solgudsprydnader, träsnideri av olivträd (detta var dyrt, just hantverken tillverkade av olivträ). Olivoljor köpte jag också och så hittade ett litet symboliskt kit med tzatzikikrydda, chilikrydda och en miniflaska med ouzo. Lite kul faktiskt för den där tzatzikikryddan är återkommande vart man än går, men i en riktig tzatziki så finns ju inga färdiga kryddblandningar så det är väl en turistgrej kan jag tro.

Ouzo som är bland det mest vidriga jag smakat… (vi fick det som välkomstdrink den kvällen hotellet hade grekiskt tema på buffén) Jag trodde nästan jag skulle få dra upp linnet och kräkas ner i det när vi satt i restaurangen men jag svalde och svalde… Bara tanken får mig fortfarande att minns den hemska smaken, haha!! Nä, ingen mer ouzo för mig, bara den lilla flaskan som får påminna mig som ett kul minne såhär efteråt. :-P

När vi kom hem så hade jag redan tänkt ut att jag måste fixa lite ”greek-feeling” i köket så vi lever kvar i minnena ett tag till så duken åkte på och alla små prylar och keramik. Det är så mysigt att sitta där och fortfarande ha grekland kvar hemma en stund! Ja, det är väl jag i ett nötskal men jag måste ha minnen till allt, precis allt!! Allt jag köpt, plockat och haft att göra med där nere måste få sin ”minnes-stämpel” och hitta sin plats när vi kommit hem annars känns det som det tog slut för fort liksom… Undra om ni fattar hur jag tänker nu?! Min man gör de inte, men han tycker det är fint i alla fall! ;-)


En av alla små butiker i gamla stan Rhodos, ni ska få se mer såna i det stora ”Reseinlägget” senare…


Köksbordet och i mitten den lilla saltskålen med små ”skyfflar” i olivträ.


Sköldpaddan i silver visste jag skulle bli fin ihop med de ljuslyktor jag hade hemma i fattigmanssilver. Jag gillar den skarpt! :-P


Det typiska grekiska kärlen med mytologins symboler och inristningar, visst är dom vackra!


En söt askkopp, riktigt klarröd laserad kunde jag inte motstå. Gillar formen på dessa och den ska inte användas utan stå som prydnad bredvid den lilla skålen. Å så Ouzo-kitet med tzatziki-mixen! ;-)


Min älskade vävda löpare… Den kan man titta på länge och undra hur dom tänkte och kom på allt när dom sydde så eller satte dom pärlorna där eller valde den färgen som kantband och alla mönster och symboler som bara växer ihop, det är såååå vackert, jag verkligen älskar den och skulle köpt en till som sagt…


Naturens fynd med olivkvist, clementiner, stenar och snäckor…

 

The post Keramik, textil och hantverk från Grekland appeared first on Kryddburken.se.

Kryddblandningar – recept

Här har jag sammanställt lite bra kryddblandningar

GRILL-Krydda
1 msk grovmald svartpeppar
1 msk salt m jod
1 tsk vitlökspulver
0,5 tsk cayennepeppar
1 tsk chilipulver
1 msk paprikapulver
1 tsk torkad timjan
1 tsk mald spiskummin

MEXIKANSK Kryddblandning
Ingredienser:
4 msk chilipulver
2 msk paprikapulver
1,5 tsk mald spiskummin
0,5 tsk vitlökspulver
0,5 tsk mald chilipeppar
1 tsk oregano
0,5 tsk salt m jod

GREKISK- kryddblandning                                            
ingredienser:
1 tsk salt m jod
2 tsk torkad oregano
1 tsk lökpulver
0,5 tsk vitlökspulver
1 tsk nymald svartpeppar
0,5 tsk kanel
ev 1 tsk torkad persilja

MARINAD-Krydda
1 msk chilipulver
1 msk lökpulver
1 tsk salt m jod
1 tsk vitpeppar
1/2 tsk svartpeppar grovmalen
1 kryddmått kardemumma
till 1 dl olivolja

AFRIKANSK-Krydda
Ingredienser:
3 msk torkad chili
3 msk paprikapulver
1 msk salt m jod
0,5 tsk mald ingefära
0,5 tsk lökpulver
0,5 tsk malda kardemummafrön
0,5 tsk mald muskotnöt
1,5 krm vitlökspulver
1 krm mald kryddnejlika
1 krm mald kanel
1 krm mald kryddpeppar

ARABISK-Sjukrydda
Ingredienser:
2 msk nymald svartpeppar
2 msk paprikapulver
2 msk mald spiskummin
1 msk mald koriander
1 msk Mald nejlika
1 tsk kanel
0,5 tsk mald muscotnöt
0,5 tsk kardemumma

PERSISK-Krydda
Ingredienser:
2 msk kanel
2 msk mald kardemumma
1 msk mald spiskummin

INDISK-Kryddblandning
1 msk malen kardemumma
1 tsk kanel
1 tsk malen kryddnejlika
1 tsk malen spiskummin
1 tsk nymald svartpeppar
1 tsk mald muskotnöt
1 tsk oregano
1 tsk malen ingefära
1 tsk 1 tsk malen koriander

KINESISK-femkryddor
Ingredienser:
1,5 msk malen kanel
2 msk mald ingefära
2 msk stjärnanis- mortlad eller mald
2 msk fänkålfrö – mortlad eller mald
1 msk mald kryddnejlika
0,5 tsk svartpepparkorn

Blanda ev mortla och häll på glasburkar.
 Mortel från Ronneby bruk


br /

Bloggar etiketter:

Kryddstarka nyheter – Toja Import öppnar webshop!


Skärmdump av webshopen; House of milton.

NY WEBSHOP ÖPPNAD!

En efterlängtad nyhet;

Tommy på Toja import har nu öppnat portarna till sin nya webshop! Ni vet Tommy med kryddorna och annat gott från Jamie Olivers sortiment, Fidde´s Paynekryddorna, Bushman-såserna och mina favoriter, dom grymt snygga plåtburkarna med kryddblandningar för att nämna några. Detta har jag väntat på, och när han ändå i farten så finns nu också en facebooksida upplagd, den hittar ni om ni söker på House of milton, eller klickar här >>

Nu önskar jag Tommy all lycka till och passar på att tacka för gott samarbete genom alla år och hoppas vi fortsätter så. In och gilla hans sida och sprid vidare till alla ni känner, det här är en roligt nyhet tycker jag!

Ni kryddburkenläsare har dessutom 10% rabatt på hela sortimentet fram tom. sista april. Uppge koden ”kryddburken” vid beställning. Till webshoppen >>


http://www.houseofmilton.com/