Påskdagens lite festligare middag står på tur. Joline och jag planerar kvällen.
Först lutade det åt hasselbackspotatis och nåt grillat kött. Men grillade gjorde vi igår och skära potatis o småpilla med kniven vill jag inte just nu då jag lyckats slinta o klippa mig själv rejält med klotången och har en fin halvmåne som glipar på ena lillfingret. Vi har så kul jag och Kean när klorna ska klippas.
Så vi spånade vidare och eftersom Nicke är på biljakt så är det Joline och jag som står för kökstjänsten idag.
Joline älskar fläskfilé, så de fick de bli. En ostfylld och baconlindad variant och istället för hasselbackare så blir det duchessetoppar och bearnaisesås. Inte tokigt allt.
Nu sitter vi ute på altanen i solen då allt är förberett för inför kvällen. Så sköööönt med sol och INGA vindar. Hoppas ni har lika underbart vårväder som vi och njuter av påskhelgen. Här klippte Nicke gräsmattan igår så nu är det näääästan sommar ju.
Återkommer med recept på ovanstående men måste förstås tipsa om lite godsaker, om det nu inte blivit för mycket av den varan än vill säga!
Små mini-pavlova med frukt och vit choklad. Recept HÄR>>
Petit chouxer med hjortron. Recept HÄR>>
Enkel kladdkaka, recept HÄR>>
Frozen cheesecake i små pajformer. Recept HÄR>>