Grillkorv DeLuxe 2 port
2 korvar av bra kvalitet
2-3 gulbetor, rödbetor går också fint
½ dl kokosolja
Salt
Skala och skiva betorna tunt eller om du hellre vill ha dem i strimlor.
Hetta upp kokosoljan och fritera skivorna på båda sidor så de får fin färg, 2-3 minuter på var sida.
Låt rinna av på ett hushållspapper och salta lätt.
Håll dem varma på ett fat i 175º medan du grillar eller steker korven.
Chilimajonnäs 2 port
1 dl majonnäs
1 msk sockerfri chilisås
1 msk hackad gräslök
1 riven vitlöksklyfta
Ev lite salt och extra chiliflingor
Rör samman ingredienserna till såsen, låt stå en stund så smakerna får mogna.
Servera med en grönsallad och pumpakärnor.
Fler goda mattips hittar du i mina kokböcker, köp gärna en eller ett par till dig själv eller någon kär så blir jag väldigt glad
Gröna, sköna tillbehör för ett friskare liv
Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken
Birgitta Höglunds bästa grilltips
Gammaldags husmanskost på nytt sätt