Grillkorv DeLuxe 2 port
2 älgkorvar eller annan korv av bra kvalitet
2-3 gulbetor, rödbetor går också fint
½ dl kokosolja
Salt
Skala och skiva betorna tunt eller om du hellre vill ha dem i strimlor.
Hetta upp kokosoljan och fritera skivorna på båda sidor så de får fin färg, 2-3 minuter på var sida.
Låt rinna av på ett hushållspapper och salta lätt.
Håll dem varma på ett fat i 175º medan du grillar eller steker korven.
Chilimajonnäs 2 port
1 dl majonnäs
1 msk chilisås
1 msk hackad gräslök
1 riven vitlöksklyfta
Ev lite salt och extra chiliflingor
Rör samman ingredienserna till såsen, låt stå en stund så smakerna får mogna.
Servera med en grönsallad och pumpakärnor.
![](https://pixel.wp.com/b.gif?host=birgittahoglundsmat.wordpress.com&blog=8132224&%23038;post=20224&%23038;subd=birgittahoglundsmat&%23038;ref=&%23038;feed=1)