Njutbar höstresa
Söker du ett semestermål och resa där du verkligen kan koppla av och njuta av lugn och ro?
Vill du vandra i vacker bergsnatur, sola och bada på fina stränder, äta ute på genuina, grekiska restauranger som serverar fantastisk mat på lokala råvaror, odla kontakter med vänliga ortsbor och träffa medresenärer som tycker om samma typ av livets goda?
Du kanske också känner att du vill lära dig mer om hur vi kan må bättre genom något så enkelt som att äta naturlig mat, att få veta mer om hur du ska hantera stressen i livet, få tips om hur du lätt kan ge dig själv lymfmassage och träna din kropp mjuk, värkfri och smidig utan att behöva gå på gym?
Då har du kommit rätt, på min och Therese Renåkers Harmoniresa till den lilla fiskebyn Makrigialos i oktober är det just allt detta, och mer därtill, som du kommer att få uppleva.
Under våra goda samtal, som vi valt att kalla våra föredrag, får du dessutom ta del av många andra viktiga kunskaper om hälsa för både kropp och själ.
Då har du också möjlighet att ställa alla dina frågor och få veta hur jag och Therese själva fått ett mycket bättre liv med hjälp av det vi lägger på vår tallrik.
För min egen del har kostförändringen gjort en otrolig skillnad för min fibromyalgi, magbesvär, migrän och sömnproblem, för att nämna några positiva bieffekter av att njuta av naturligt god mat
Låter allt det här lockande, så tveka inte att gå in och läsa mer här på Harmoniresor.se.
Resans pris och bokningssida hittar du om du klickar på länkarna, vi har bara ett begränsat antal platser så de kan ta slut fort.
Vill du se fler bilder och ta del av hur våra tidigare resor varit, så gå gärna med i vår Facebookgrupp Makrigialos 2019.
Vår Facebooksida Harmoniresor kan också vara bra att gilla, så du inte missar våra kommande reseäventyr.
Idag får du som extrabonus mitt bästa recept på tzatziki, som också finns med i min grillkokbok.
Den är lika ljuvligt krämig som den de serverar på en av våra favoritrestauranger i Makrigialos, Petra Bay, hoppas få se dig där i oktober.
Tzatziki 2-3 port
½ gurka
1-2 vitlöksklyftor
½ tsk havssalt
1 dl grekisk yoghurt
1 msk olivolja
½ tsk pressad citron
Peppar
Riv gurkan grovt och vitlöken fint. Blanda med salt i en bunke, låt stå i 30 minuter.
Rör ihop yoghurt, olivolja, citron och peppar.
Pressa ur vätskan ur gurkan och rör ner i yoghurtröran. Smaka av om det behövs mer salt.