![](https://pixel.wp.com/b.gif?host=ekofilosophie.com&blog=81955977&%23038;post=12301&%23038;subd=ekofilosophie&%23038;ref=&%23038;feed=1)
![](https://pixel.wp.com/b.gif?host=ekofilosophie.com&blog=81955977&%23038;post=12119&%23038;subd=ekofilosophie&%23038;ref=&%23038;feed=1)
![](https://pixel.wp.com/b.gif?host=ekofilosophie.com&blog=81955977&%23038;post=11447&%23038;subd=ekofilosophie&%23038;ref=&%23038;feed=1)
![](https://pixel.wp.com/b.gif?host=ekofilosophie.com&blog=81955977&%23038;post=11509&%23038;subd=ekofilosophie&%23038;ref=&%23038;feed=1)
E ni sugna på blåbärscupcakes? Gör som jag, köp hem ett 4-pack, saftiga blåbärsmuffins från hemköp (nä, köpte gjorde jag inte, jag fick dom på en kupong i reklambladet, och vem kan motstå de??) och gör din egen frosting på frysta blåbär. ”Sprits-e-li-sprits” en stund senare så har du fyra fina cupcakes! Så kan man också göra och det blir sååå bra sååå!
Det är inte alltid man har tid och ork till att vara överambitiös och gör allt själv från grunden. ”Jag är faktiskt mamma också inte bara matbloggare…” Haha! Håll med om att dom stora fina muffins som säljs i affärerna är ruskigt goda och i ett litet nafs så har du piffat till dom till världsklass-cupcakes. Här får ni i alla fall receptet på en väldigt enkelt frosting att svänga ihop, helt utan färskost! Du kan välja smaksättning själv efter eget tycke och smak.
Räcker till 8-10 väl dekorerade cupcakes
Det här behöver du :
200 gram rumsvarmt, mjukt smör
4 dl florsocker
½ msk vaniljsocker
1 msk mjölk (mängden beror lite på hur ”blöt” smaksättning du använder. Justera till en jämn fin konsistens.
3 msk frysta, lätt upptinade blåbär
Alt. inga blåbär alls utan egen smaksättning. T ex. choklad, citron, hallon, banan etc etc.
GÖR SÅHÄR :
Rör ihop frostingen med elvisp, men se till att smöret är riktigt mjukt. Fyll en spritspåse och spritsa på dina muffins. Dekorera med mini-smarties.
Världens enklaste frosting som du smaksätter själv med din egen favorit, idag blev det blåbär… En annan gång choklad, eller citron, eller hallon…
Idag har vi haft en litet frukost/jobbmöte här hemma, mamma och jag. Alltid mysigt då man kan sitta läääänge och äta frukost samtidigt som man har möte. Eftersom hon aldrig kommer i tid så hade jag god tid på mig att piffa till lite extra med bärsmoothies, goda smörgåsar och dom två sista av våra egna jordgubbar, nu kommer det nog inte fler i år!
Jag hittade en spännande mix av frysta bär på Hemköp som hette ”Supermix” (Garant) med hallon, blåbär, goijbär och havtorn. Riktigt god mix med lite höst-feeling av havtornen. Den rekommenderar jag skarpt till smoothies. Jag mixar bara de frysta bären med A-fil, en skvätt mjölk och flytande honung, blir kanongott! Prova.
Tips på bra frisör i Stockholm city!
Bra frisör i Stockholm city? Ta en titt på den bästa frisören i Stockholm city!
![Bra frisör i Stockholm city](https://matkanalen.se/wp-content/uploads/2018/01/Bra-frisör-Stockholm-city-Thoran-Kulhan-bästa-frisörerna-Klippoteket-bästa-salong-i-Stockholm-city.jpg)
Tips på bästa Solarium i Stockholm!
Bästa solarium i Stockholm? Sola solarium på Suntana – bästa Drop-In solarium i Stockholm city!
![Bra Drop-In solarium i Stockholm city](https://matkanalen.se/wp-content/uploads/2018/01/Bästa-solarium-Stockholm-Suntana-Suntana-Drop-In-solarium-Stockholm-city.jpg)
Suntana finns även i Solna, Sundbyberg , S:t Eriksplan och Enskede.
- Grön gratäng med zucchini
- Köttbullar och gräddkokt purjolök
- Hollandaisesås med chili till grillat
- Lättlagad auberginegratäng med bacon och syrlig gurksallad
- Glutenfria kryddiga mandelkakor
- Glutenfria kryddiga mandelkakor
- Zucchinibröd med ost och timjan
- Blåbär med Lemon Curd
- Dagens grilltips – Krämig blomkålssallad
- Svamppytt, syrliga tomater och räksallad till grillad korv
- Sommarmat – Rökt fisk med dillmajonnäs
- Måndagsmat – Lättlagad gratäng med vitkål och rökt fläsk
- Dagens grilltips – Syrlig ratatouille med zucchini
- Lördagsgodis – Bountybollar på mitt sätt
- Semestermat – Grillade kycklingvingar med snabb wok
- Lättlagade zucchinibiffar och fetaoströra med valnötter
- Dagens grilltips – Ädelostcrème och syrlig rödkålssallad
- Sesamkex med norsk getost
- Keso med ugnstorkade tomater och örter
- Min bästa omelett
- Grön gratäng med zucchini
- Köttbullar och gräddkokt purjolök
- Hollandaisesås med chili till grillat
- Lättlagad auberginegratäng med bacon och syrlig gurksallad
- Glutenfria kryddiga mandelkakor
- Glutenfria kryddiga mandelkakor
- Zucchinibröd med ost och timjan
- Blåbär med Lemon Curd
- Dagens grilltips – Krämig blomkålssallad
- Svamppytt, syrliga tomater och räksallad till grillad korv
- Sommarmat – Rökt fisk med dillmajonnäs
- Måndagsmat – Lättlagad gratäng med vitkål och rökt fläsk
- Dagens grilltips – Syrlig ratatouille med zucchini
- Lördagsgodis – Bountybollar på mitt sätt
- Semestermat – Grillade kycklingvingar med snabb wok
- Lättlagade zucchinibiffar och fetaoströra med valnötter
- Dagens grilltips – Ädelostcrème och syrlig rödkålssallad
- Sesamkex med norsk getost
- Keso med ugnstorkade tomater och örter
- Min bästa omelett