Jättegoda kanelbullar som totalt innehåller 6,4 gram kolhydrater. Rekommenderas att ätas minst 1 gång i månaden!
Fyllning:
50 gram supermjukt smör och kanel
1 uppvispad äggvita till pensling och ev lite hackade hasselnötter
Gör så här gör att tillaga kanelbullarna:
- Börja med att sätta ugnen på 175 grader.
- Vispa ägg och sötning fluffigt. Vispa i ca 5 minuter.
- Håll i grädde och smör och blanda väl.
- Blanda sedan alla torra ingredienser och blanda ner dem väl i smeten låt smeten svälla i minst 5 min.
- Kavla sedan ut din deg mellan två oljade bakplåtspapper, och dra loss det överst pappret.
- Bred ut smöret och pudra rikligt med kanel över och rulla ihop den som en rulltårta.
- Skär sedan bitar och lägg i bullformar. Pensla och strö över nötterna.
- Grädda i 175 grader i ca 15 min.