Liten överraskning mitt i veckan
Hej! Jag och min sambo brukar inte vara så noga med att fira alla hjärtans dag utan tycker att man ska fira lite mer spontant och i vardagen istället. Däremot har vi som tradition sedan ett par år tillbaks att vi går ut och äter middag i samband med alla hjärtans dag. Mest för att […]
Jag fick ett paket från tomtens dotter…


För en tid sedan fick jag ett paket från inte mindre än TOMTENS dotter! De ni! ;-)

För att inte förbrylla er allt för mycket nu så kan jag berätta att Tomtens Dotter är namnet på en helt vansinnigt fin blogg som naturligtvis har en stor koppling till julen och allt därtill. Förutom julen så är tomtens dotter en hejare på en massa andra saker också som visas upp, som tex keramik!

Den här tavlan var det som kom hem till mig på posten som en alldeles på tok för tidig julklapp! Gissa om jag blev glad!! :-P Den förgyller just nu mitt kök med en underbar aura av mänsklig vänlighet, omtanke och godhet precis som tomten själv…

Jag är otroligt stolt över den och här ska den få hänga och följa med i kryddburkens kök med den läckra röda chilin som lyser upp vintermörkret.

Tomtens dotter och hennes blogg med julen och allt därtill tycker jag ni ska följa för det är faktiskt bara 48 dagar kvar till självaste julafton, alltså HÖG tid att börja planera nu om ni inte gjort det tidigare. På denna blogg finns allt ni behöver som planeringsverktyg, inspiration, tävlingar och härliga bilder!

Stort tack för denna fina julklapp! 

The post Jag fick ett paket från tomtens dotter… appeared first on Kryddburken.se.

Allt som glimmar är… RÖTT!!


Häromkvällen dök mamma upp på gården utan förvarning… Blommor och små presenter hade hon med sig till mig från henne & Henrik… Bara för att! Jag hade kanske varit snäll, vad vet jag… ;-)

Överraskningar och presenter är ju det roligaste som finns och här fick min lilla ”Le creuset-familj” tillökning av en röd liten kärlek, likaså knivhyllan!

Senare ikväll ska ni få se resultatet av det ni gissade på i tidigare inlägg…


M
an kan inte bli annat än glad när ens mamma kommer med detta under armen, bara till mig!? :-P


Ett vitlökskrus från Le creuset gör nu sällskap med resten av min samling!


Snygg, läckert röd kniv till sallader och frukt, perfekt nu till sommarens alla utekvällar! 

En mors dag…


Nog åts det en hel del tårta runtom i landet i söndags skulle jag tro! Även här, eller rättare sagt hos mamma & svärmor! Vi firande ju bröllopsdag samtidigt så vi hoppade över tårta hemma och blev istället bjuden på 2-rätters meny av Joline.

Tidigare på förmiddan bakade jag denna tårta till min mamma, en vanlig botten med vaniljkräm, jordgubbssylt och grädde inuti. Rosa marispanlock och lite egenhändigt tillverkade marsipanblommor, löv o kristyr till ”Mors dag”.  

Hoppas alla ni mammor därute hade en fin dag!!


Här hemma hade barnen skrivit fina kort och målat teckningar och köpt presenter till mig. Finaste halsbandet med texten ”Mamma” & ”Älskad”… Sååå vackert… Det är bara sååå kul med överraskningar!! :-P