Jag fick ett paket från tomtens dotter…


För en tid sedan fick jag ett paket från inte mindre än TOMTENS dotter! De ni! ;-)

För att inte förbrylla er allt för mycket nu så kan jag berätta att Tomtens Dotter är namnet på en helt vansinnigt fin blogg som naturligtvis har en stor koppling till julen och allt därtill. Förutom julen så är tomtens dotter en hejare på en massa andra saker också som visas upp, som tex keramik!

Den här tavlan var det som kom hem till mig på posten som en alldeles på tok för tidig julklapp! Gissa om jag blev glad!! :-P Den förgyller just nu mitt kök med en underbar aura av mänsklig vänlighet, omtanke och godhet precis som tomten själv…

Jag är otroligt stolt över den och här ska den få hänga och följa med i kryddburkens kök med den läckra röda chilin som lyser upp vintermörkret.

Tomtens dotter och hennes blogg med julen och allt därtill tycker jag ni ska följa för det är faktiskt bara 48 dagar kvar till självaste julafton, alltså HÖG tid att börja planera nu om ni inte gjort det tidigare. På denna blogg finns allt ni behöver som planeringsverktyg, inspiration, tävlingar och härliga bilder!

Stort tack för denna fina julklapp! 

The post Jag fick ett paket från tomtens dotter… appeared first on Kryddburken.se.