ProViva50 med Stevia

timthumbProViva.se skriver:
”I dagarna lanserar vi tre nya ProViva-drycker som inte liknar någon annan ProViva du druckit förut. Vi kallar drycken ProViva50 och den finns i smakerna Apelsin Mango, Hallon Björnbär och Tropisk.

ProViva50 innehåller inget tillsatt socker. Sockret kommer istället från frukternas och bärens egna naturliga socker och sedan har vi tillsatt en gnutta steviolglykosider. Resultatet blir en en fruktdryck som innehåller 50 % mindre socker jämfört med juice och annan fruktdryck.”

Det låter ju omedelbart bra, men de skriver ju inget tillsatt socker utan att all sötma kommer från frukten OCH med tillsatt gnutta stevioglykosider.
Detta gör den då 50% mindre söt än juice och fruktdryck.

Min fråga blir är all annan ProViva med tillsatt socker?
Är all annan juice och fruktdryck alltid med socker tillsatt?

Isåfall är ju denna långt mycket bättre. :D

Jag kan ju i och för sig tycka att ingen frukt behöver väl sötning?
Den enda är väl citron och andra mycket sura frukter. Låter väl som dessa bär och frukter de använder är nog söta i sig?

Någon som smakat och vet nått om detta?

edit: ååå jösses, det är tydligen både havre och kornmalt i dessa drycker och en massa druvjuice och annat, DVS INGET FÖR EN LCHF´ARE DÅ…

 

Bloggar etiketter: , ,

Tjejdisco!!!


Hej på er! Ny vecka och nya friska tag! Helgen svischade förbi fortare än vi hann blinka! Joline och tjejerna har haft disco så det stått härliga till, det har dansats och skålats! Dom har lekt akrobater och  kollat melodifestivalen och varit ute i snön och härjat! Gårdagen när kompisarna åkt hem var det någon som var en smula trött kan jag säga… Jo, mamman också faktiskt! ;-)

Det blev en gryta köttfärssås till söndagsmiddag med vitlöksfrästa champinjoner & spagetti! Tanken fanns att jag skulle blogga efter middagen men orken var som bortblåst och det blev en tidig kväll i säng efter at vi kollat på ”Kontoret” med ”Ove Sundberg”… Hmm, lite besviken där faktiskt! Var ju inte alls så kul som var förväntat!

Nu ska ni få lite bilder från discotilltugget! Kan säga att nån hallon-marängswiss var det
ingen av tjejerna som orkade så den sparar vi till imorgon på ”Alla hjärtans dag”! :-P


Varmkorv i bröd! Ett säkert kort på alla barndiscon! :-P


Dom här var väl häftiga!!? Monster-isglass! Coola formar att göra egen isglass i! Här har jag använt olika juicer! Fån botten; Svartvinbärsjuice (Proviva), Röd grapefruktsjuice (God morgon Arla) och överst apelsinjuice (Tropicana)! Man får helt enkelt fylla på juice i omgångar och när ett lager fryst häller man på nästa osv… Riktigt festliga och uppskattade! Monsterglassformarna hittar du hos ninasmat.se


Bilar såklart! Och så formen från Gerbera jag tänkte göra marängswissen i, men det orkade dom inte med! ;-)


Fler discotips här!!

  
Klicka på bilderna för att komma till inläggen. Fr, vä; Pimpade glasstrutar med fruktsallad, melonskål med fruktspett och godisstrutar av tårtpapper!