Favoritmat
Nytt år och nya möjligheter, en bra tidpunkt att jobba vidare på att förbättra hälsan.
Det är nu snart 14 år sen jag la om min livsstil och började äta glutenfri lågkolhydratkost.
Jag jobbar dagligen med att försöka förbättra min och Lennarts hälsa här hemma och försöker mig också på att sprida min matfilosofi så mycket jag bara kan genom den här bloggen, på Instagram @birgittahoglundsmat, min Facebooksida och i Facebookgruppen Låt bönor förändra ditt liv!
Och inte minst via mina populära kokböcker, det känns fantastiskt roligt att ha fått möjligheten att skriva hela 7 stycken under loppet av 10 år.
Här nere får du länkar under bilderna till de mest populära receptinläggen, de som fått flest besök under det senaste året.
Nedanför dem hittar du länkar till de kokböcker som fortfarande finns att köpa, du hittar dem också på Biblioteken.
Jag blir väldigt glad om du vill sprida mina recept vidare och du får väldigt gärna köpa någon eller några av mina kokböcker.
Ät, njut och må gott!
1. Så steker du en perfekt tournedos
2. Långsamstekt kyckling i ugn med örter och vitlök
3. Marinerade, grillade revbensspjäll och 25 tips på tillbehör
4. Smörstekt harr på Jämtlandsvis
5. Om mig, min mat och de sju kokböckerna
6. 7 sorters glutenfria julkakor
8. Dillkött från E–kokboken Gammaldags husmanskost
10. Långkokt kycklingbuljong – Naturlig bot mot värk och stelhet
Baka med frukt & grönt – en glutenfri blandning av sött och salt
Gröna, sköna tillbehör för ett friskare liv
Gröna, sköna tillbehör som E-kokbok
Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken
Låt bönor förändra ditt liv – E-kokboken
Birgitta Höglunds bästa grilltips
Gammaldags husmanskost på nytt sätt- Nu som E-kokbok