Nu äntligen är det dags
Den här helgen, 15-16 oktober, är det stor invigningsfest på Ecocaféet i Östersund.
Jag har ju som bekant för många varit inblandad i caféet som receptkonsult, ända sen planerna på öppnandet tog fart för ett år sen.
Här kan du läsa mer om det och ta del av Ketobollar och Björksockerkaka/Saffranskaka jag hittade på till premiären.
Börje Karlsson och hans dotter Sandra har skapat en mötesplats för alla som vill kunna njuta av gott fika och luncher utan gluten och vitt socker.
Igår skrev ÖstersundPosten en artikel om deras vision att hjälpa många till en bättre hälsa.
De har verkligen lyckats, Ecocaféet har under det första året haft otroligt många nöjda besökare.
Att invigningen dröjde ett helt år, beror på att det tagit tid att bygga färdigt verksamheten, som består inte bara av café utan även en hälsokostbutik och behandlingsrum för allt från klassisk massage till ljusterapi och kostrådgivning samt mycket mer.
Gå in här på hemsidan och läs mer om du är intresserad av alternativa behandlingsmetoder för att förbättra hälsan och välmåendet.
Här kan du läsa mer om mitt och Lindha Vikströms (Halva Lindha) gemensamma recept på den Smörgåstårta som blivit en succé på caféet.
Nedan följer lite bilder ur sortimentet på caféet som jag njutit av under mina besök.
Här finns något för alla som gillar naturligt gott à la LCHF, Paleo, Rawfood och Vego, både veganskt och vegetariskt.