Ni har väl inte missat dessa färgglada fruktstänger hoppas jag! Jag fick hem lite prover på dessa och nu har vi testat alla smaker. Det är alltså torkade fruktstänger. Inget tillsatt socker, inga konserveringsmedel och dessutom rika på fibrer så vi ger tummen upp här hemma.
Perfekt mellanmål att ta med till stranden eller långa resor i bilen. Söta små energi-kickar i glada förpackningar!
Finns i smakerna, blåbär, banan, jordgubb, päron samt äpple/hallon. Favoritsmaken blev till slut blåbär. Fruktstängerna finns att köpa i de flesta butiker nu.
Ni har väl inte missat dessa färgglada fruktstänger hoppas jag! Jag fick hem lite prover på dessa och nu har vi testat alla smaker. Det är alltså torkade fruktstänger. Inget tillsatt socker, inga konserveringsmedel och dessutom rika på fibrer så vi ger tummen upp här hemma.
Perfekt mellanmål att ta med till stranden eller långa resor i bilen. Söta små energi-kickar i glada förpackningar!
Finns i smakerna, blåbär, banan, jordgubb, päron samt äpple/hallon. Favoritsmaken blev till slut blåbär. Fruktstängerna finns att köpa i de flesta butiker nu.
Ni har väl inte missat dessa färgglada fruktstänger hoppas jag! Jag fick hem lite prover på dessa och nu har vi testat alla smaker. Det är alltså torkade fruktstänger. Inget tillsatt socker, inga konserveringsmedel och dessutom rika på fibrer så vi ger tummen upp här hemma.
Perfekt mellanmål att ta med till stranden eller långa resor i bilen. Söta små energi-kickar i glada förpackningar!
Finns i smakerna, blåbär, banan, jordgubb, päron samt äpple/hallon. Favoritsmaken blev till slut blåbär. Fruktstängerna finns att köpa i de flesta butiker nu.
Självklart ska ni få receptet på världens godaste knäckiga rabarberpaj också!
Den här är busenkel att göra, bara smälta smör och röra ihop med övriga ingredienser och du kan använda smeten till all slags frukt och bär. Rabarbersäsongen är ju i full gång nu så de brukar bli paj-premiär med dom såhär i maj. Receptet räcker till en långpanna, men vill du kan du baka ut i flera mindre formar också.
Det här blev desserten på vår bröllopsdag i onsdags. Vi grillade karré och baconlindade champinjoner och åt tillsammans med nykokt färskpotatis, bearnaisesås och en god fetaost och jordgubbssallad. Sååå gott, men hann aldrig med att fota själva maten.
Det här behöver du :
1½ kg rabarber
300 gram smör
1 dl grädde
1 dl ljus sirap
4 dl vetemjöl
4 dl havregryn eller cornflakes
4 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
GÖR SÅHÄR :
Skölj rabarberna och skär i 1 cm tjocka bitar. Sprid ut på en långpanna eller i ett par mindre formar.
Smält smöret och rör ner grädde och sirap. Mät upp de övriga ingredienserna i en skål och slå smörblandningen över och rör ihop. Klicka ut smeten ovanpå rabarberna och grädda i 175 grader ca 30 – 40 min tills pajen fått en gyllenbrun och knäckig yta. Servera med godaste vaniljsåsen.
Bröllopsdags-pajen i en egen liten form!
Fick ett superfint ostkniv-set av Nicke så i helgen får de bli en god ostbricka med tillbehör.
Lite av middagsbordet från kvällen. Gjorde en form med rosor i vatten och härligt doftande spiera från trädgården. Dom är ju så fina nu!
Prova gärna pajen – den är verkligen supergod.♥ Ha en fin fredag nu allihop!
Självklart ska ni få receptet på världens godaste knäckiga rabarberpaj också!
Den här är busenkel att göra, bara smälta smör och röra ihop med övriga ingredienser och du kan använda smeten till all slags frukt och bär. Rabarbersäsongen är ju i full gång nu så de brukar bli paj-premiär med dom såhär i maj. Receptet räcker till en långpanna, men vill du kan du baka ut i flera mindre formar också.
Det här blev desserten på vår bröllopsdag i onsdags. Vi grillade karré och baconlindade champinjoner och åt tillsammans med nykokt färskpotatis, bearnaisesås och en god fetaost och jordgubbssallad. Sååå gott, men hann aldrig med att fota själva maten.
Det här behöver du :
1½ kg rabarber
300 gram smör
1 dl grädde
1 dl ljus sirap
4 dl vetemjöl
4 dl havregryn eller cornflakes
4 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
GÖR SÅHÄR :
Skölj rabarberna och skär i 1 cm tjocka bitar. Sprid ut på en långpanna eller i ett par mindre formar.
Smält smöret och rör ner grädde och sirap. Mät upp de övriga ingredienserna i en skål och slå smörblandningen över och rör ihop. Klicka ut smeten ovanpå rabarberna och grädda i 175 grader ca 30 – 40 min tills pajen fått en gyllenbrun och knäckig yta. Servera med godaste vaniljsåsen.
Bröllopsdags-pajen i en egen liten form!
Fick ett superfint ostkniv-set av Nicke så i helgen får de bli en god ostbricka med tillbehör.
Lite av middagsbordet från kvällen. Gjorde en form med rosor i vatten och härligt doftande spiera från trädgården. Dom är ju så fina nu!
Prova gärna pajen – den är verkligen supergod.♥ Ha en fin fredag nu allihop!
Självklart ska ni få receptet på världens godaste knäckiga rabarberpaj också!
Den här är busenkel att göra, bara smälta smör och röra ihop med övriga ingredienser och du kan använda smeten till all slags frukt och bär. Rabarbersäsongen är ju i full gång nu så de brukar bli paj-premiär med dom såhär i maj. Receptet räcker till en långpanna, men vill du kan du baka ut i flera mindre formar också.
Det här blev desserten på vår bröllopsdag i onsdags. Vi grillade karré och baconlindade champinjoner och åt tillsammans med nykokt färskpotatis, bearnaisesås och en god fetaost och jordgubbssallad. Sååå gott, men hann aldrig med att fota själva maten.
Det här behöver du :
1½ kg rabarber
300 gram smör
1 dl grädde
1 dl ljus sirap
4 dl vetemjöl
4 dl havregryn eller cornflakes
4 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
GÖR SÅHÄR :
Skölj rabarberna och skär i 1 cm tjocka bitar. Sprid ut på en långpanna eller i ett par mindre formar.
Smält smöret och rör ner grädde och sirap. Mät upp de övriga ingredienserna i en skål och slå smörblandningen över och rör ihop. Klicka ut smeten ovanpå rabarberna och grädda i 175 grader ca 30 – 40 min tills pajen fått en gyllenbrun och knäckig yta. Servera med godaste vaniljsåsen.
Bröllopsdags-pajen i en egen liten form!
Fick ett superfint ostkniv-set av Nicke så i helgen får de bli en god ostbricka med tillbehör.
Lite av middagsbordet från kvällen. Gjorde en form med rosor i vatten och härligt doftande spiera från trädgården. Dom är ju så fina nu!
Prova gärna pajen – den är verkligen supergod.♥ Ha en fin fredag nu allihop!
Hej på er! Vilken underbar lördag idag på ön. Solen skiner från klarblå himmel. Ikväll är det cruising i Borgholm och rosa pärlan ska luftas! Ska bli riktigt kul. Förra cruisingen missade vi då vi precis den dagen hämtade hem henne, men ikväll blir det premiär i Borgholm med mig bakom ratten. Vi kanske syns i vimlet!
Önskar er en riktigt solig och trevlig helg och bjuder på ett gott plock och tilltugg, enklaste varianten med jordgubbar och nutella. Servera på fat och ät med små plockgafflar. Till småplättar är det också himla gott med nutella emellan, toppat med jordgubbar. Sommarfeeling idag alltså!
Hej på er! Vilken underbar lördag idag på ön. Solen skiner från klarblå himmel. Ikväll är det cruising i Borgholm och rosa pärlan ska luftas! Ska bli riktigt kul. Förra cruisingen missade vi då vi precis den dagen hämtade hem henne, men ikväll blir det premiär i Borgholm med mig bakom ratten. Vi kanske syns i vimlet!
Önskar er en riktigt solig och trevlig helg och bjuder på ett gott plock och tilltugg, enklaste varianten med jordgubbar och nutella. Servera på fat och ät med små plockgafflar. Till småplättar är det också himla gott med nutella emellan, toppat med jordgubbar. Sommarfeeling idag alltså!
Hej på er! Vilken underbar lördag idag på ön. Solen skiner från klarblå himmel. Ikväll är det cruising i Borgholm och rosa pärlan ska luftas! Ska bli riktigt kul. Förra cruisingen missade vi då vi precis den dagen hämtade hem henne, men ikväll blir det premiär i Borgholm med mig bakom ratten. Vi kanske syns i vimlet!
Önskar er en riktigt solig och trevlig helg och bjuder på ett gott plock och tilltugg, enklaste varianten med jordgubbar och nutella. Servera på fat och ät med små plockgafflar. Till småplättar är det också himla gott med nutella emellan, toppat med jordgubbar. Sommarfeeling idag alltså!
Hej på er! Vilken underbar lördag idag på ön. Solen skiner från klarblå himmel. Ikväll är det cruising i Borgholm och rosa pärlan ska luftas! Ska bli riktigt kul. Förra cruisingen missade vi då vi precis den dagen hämtade hem henne, men ikväll blir det premiär i Borgholm med mig bakom ratten. Vi kanske syns i vimlet!
Önskar er en riktigt solig och trevlig helg och bjuder på ett gott plock och tilltugg, enklaste varianten med jordgubbar och nutella. Servera på fat och ät med små plockgafflar. Till småplättar är det också himla gott med nutella emellan, toppat med jordgubbar. Sommarfeeling idag alltså!
Tips på bra frisör i Stockholm city!
Bra frisör i Stockholm city? Ta en titt på den bästa frisören i Stockholm city!
Tips på bästa Solarium i Stockholm!
Bästa solarium i Stockholm? Sola solarium på Suntana – bästa Drop-In solarium i Stockholm city!
Suntana finns även i Solna, Sundbyberg , S:t Eriksplan och Enskede.
- Pizzagratäng till fredagsmyset
- Korv Stroganoff på mitt sätt
- Gorgonzolafylld lax med dillmajonnäs
- Nystart – Tre tips på enkla äggrätter
- Tips på efterrätter till Nyårsafton
- Tips på varmrätter till Nyårsafton – Kött, fisk och vegetariskt med goda tillbehör
- Tips på förrätter till Nyårsafton
- Mina bästa recept till julbordet – Del 3 Glögg och julgodis
- Mina bästa recept till julbordet – Del 2 Glutenfria kakor och matbröd
- Tomtens snabba jultips – Glutenfria saffransmuffins med hallonsylt
- Vitlökssill med örter och rödvinssill till julbordet
- Gröt med bär, valnötter och julkryddor
- Tomtens snabba jultips – Remouladsås med curry
- Senapssill och citronsill till julbordet
- Julbröd utan gluten, ägg, mjölk och nötter
- Krämig laxmousse till julbordet
- Tomtens snabba jultips – Ischoklad med smak av pepparkaka
- Rimmad julkalkon och krämig rödbetssallad
- Julmustfrallor
- Glutenfria morotskakemuffins med julsmak
- Pizzagratäng till fredagsmyset
- Korv Stroganoff på mitt sätt
- Gorgonzolafylld lax med dillmajonnäs
- Nystart – Tre tips på enkla äggrätter
- Tips på efterrätter till Nyårsafton
- Tips på varmrätter till Nyårsafton – Kött, fisk och vegetariskt med goda tillbehör
- Tips på förrätter till Nyårsafton
- Mina bästa recept till julbordet – Del 3 Glögg och julgodis
- Mina bästa recept till julbordet – Del 2 Glutenfria kakor och matbröd
- Tomtens snabba jultips – Glutenfria saffransmuffins med hallonsylt
- Vitlökssill med örter och rödvinssill till julbordet
- Gröt med bär, valnötter och julkryddor
- Tomtens snabba jultips – Remouladsås med curry
- Senapssill och citronsill till julbordet
- Julbröd utan gluten, ägg, mjölk och nötter
- Krämig laxmousse till julbordet
- Tomtens snabba jultips – Ischoklad med smak av pepparkaka
- Rimmad julkalkon och krämig rödbetssallad
- Julmustfrallor
- Glutenfria morotskakemuffins med julsmak