Källa: Evelinas värld
Portioner:
Ingredienser:Bullar4 ägg
3/4 dl sukrin och ½ krm stevia
50 g smält smör
1dl grädde
0,75 dl kokosnötsmjöl
0,75 dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk kardemumma
Vaniljkräm2 dl grädde
3 äggulor
2 st gelatinblad, som du blötlägger 5 minuter i kallt vatten
3 msk sukrin flor
1 tsk vaniljpulver
Gör så här:Börja med vaniljkrämen då den ska stå och tjockna i kylen.
Blanda alla ingredienser i en kastrull. Värm tills det börjar sjuda och vispa under tiden.
Låt sjuda en stund under vispning, lägg i gelatinbladen rör om.
Ta ifrån kastrullen och ställ i kylskåpet.
Under tiden det står i kylen gör du bullarna.
Vispa ägg och sötning med elvisp.
Tillsätt smält smör och grädde, vispa. Blanda de torra ingredienserna i en separat skål
och häll i smeten, blanda.
Låt svälla 10 minuter. Klicka ut 8 st bullar på ett bakplåtspapper med hjälp av 2 skedar.
Forma till bullarna med blöta fingrar.
Gör ett rätt så stort hål med ett finger i mitten på bullarna.
Fyll hålet med vaniljkräm.
Grädda i mitten av ugnen, 175 grader i ca 20-25 min.
Låt bullarna svalna innan servering.
Pudra över med lite sukrin flor ät och njut!
Du hittar massor med fler smarriga LCHF recept på min blogg:http://www.finest.se/evelinasv%C3%A4rld