Njutbart nyhetsbrev
Visste du att Restaurang PriMaten i Uppsala delar med sig av läckra recept à la LCHF och Paleo varje månad i sitt nyhetsbrev?
I sommar bidrar jag med några recept från min kokbok Grillmat LCHF.
Jag har varit med i receptarbetet kring PriMaten ända sen Lars Fahlén fick den goda idén att starta en restaurang med naturliga, närproducerade och naturligtvis njutbara rätter.
Här kan du läsa lite om hur vårt samarbete startade, i inlägget finns också receptet på min godaste pizza.
Just den här typen av receptprojekt passa mig väldigt bra, det var sådant jag jobbade med i min karriär som köksmästare innan en ryggskada satte stopp för vidare köksjobb för 15 år sen.
Nu kan jag med hjälp av datorn och mina receptkunskaper sprida mina matidéer till så många fler :)
Nu lämnar jag över ordet till PriMaten, här kan du gå in på deras hemsida och anmäla dig till nyhetsbrevet.
Snart är det dags för vinbär, blåbär och kantareller
Vår filosofi är att sprida inspiration och kunskap om den kost vi älskar att servera och i Månadens Recept samlar vi våra receptfavoriter. Varje månad sätter vi ihop ett receptbrev som passar in på säsongen. Vi blandar PriMatens klassiker med kockarnas bästa matidéer, Kalles godsaker och våra medarbetares egna recept. Över tid utvecklar vi med fler inspel och vi tar mer än gärna emot dina idéer och förslag.
I vårt fjärde Månadens Recept gästspelar en av våra inspirationskällor, Birgitta Höglund, med några fräscha sommarrecept som hör grilltider till och Kalle visar sin bästa sida med en riktigt härlig rabarberpaj.
Sprid gärna kunskapen vidare till dina vänner och sociala nätverk!
Väl smakat!
PriMaten
Här kan du passa på att köpa min grillkokbok till specialpriset 129 kr i ett samarbete mellan mitt förlag Pagina och Tidningen Matkärlek.