Ny receptblogg på engelska
Senaste tiden har jag tillbringat på resande fot igen, den här gången på Low-Carb Cruise i Karibien.
En fantastisk resa som jag naturligtvis återkommer med rapport och bilder från härinne, när jetlag och klimatomställning gett med sig.
Samma dag som vi 200 deltagare på den 8e kryssningen med tema LCHF, (varav 10% var från Sverige) så sjösatte jag även min nya blogg LCHF Made in Sweden.
Det blir en enkel receptblogg à la LCHF/Paleo för att möta den stora efterfrågan på Lowcarb-recept på engelska, jag har fått många förfrågningar på just det.
Intresset för glutenfri lågkolhydratkost är enormt i USA just nu, det känns förstås väldigt roligt att kunna sprida min matfilosofi även där.
Bloggen kommer inte att innehålla så mycket text, men det blir en hel del bilder från mina smultronställen i Sverige.
Jag vill på det här viset få många att bli intresserade av den svenska LCHF-kost som Dr Annika Dahlqvist lanserade för ca 10 år sedan.
Jag hoppas förstås att många också lockas att komma på besök till vårt vackra land.
Mina 3 kokböcker lanseras nu i sommar på Skyhorse Publishing och de finns att köpa här på Amazon.
Jag hade hoppats att Low Carb High Fat Barbecue skulle ha kommit lagom till kryssningen, men releasedatum har tyvärr blivit försenat till 16 juni.
Böcker och bloggrecept innehåller både amerikanska och europeiska mått och graderna anges i både Fahrenheit och Celcius, så att de ska kunna användas i hela den engelskspråkiga världen.
Sprid gärna min nya blogg till släkt, vänner och bekanta i utlandet, så fler får möjlighet att njuta av naturligt god mat :)