Ett litet avbrott

gipsad_handled_båtben

Hej kära vänner! Skulle bara meddela att jag återkommer strax, just nu är det Nicke som står för matlagningen här hemma.

Var inne på akuten till sent igårkväll efter att ha halkat! För ganska exakt tre år sen gjorde jag samma sak i januari fast då i höger handled! Nu blev de vänstern istället…

Det där eländiga båtbenet är verkligen smärtsamt… Samma fraktur som sist dessutom. Första översta bilden är det den högra lilla bulan över handleden som inte ska va där. Fick ett gips på akuten igår men efter en sömnlös natt och med sån idiotvärk, svullna o blå fingrar och ett helgjutet gips som vägde bly stod jag inte ut idag utan körde in till ortopedmottagningen i Kalmar och fick ett nytt, proffsigt och lätt gips och även recept på starka värktabletter! Akuten tyckte jag skulle klara mig med fyra Alvedon…?

Nu är jag hemma o blir uppassad med tidningar, godispåse och lagad mat och börjar kännas bättre men det va väldigt va begränsad man blir när jag är just vänsterhänt dessutom! Är fortfarande fetsvullen AB om fingrarna men de lägger väl sig snart. Har lite på lager att blogga om men de får bli imorgon, nu är det vila och TV-mys med familjen i soffan!

The post Ett litet avbrott appeared first on Kryddburken.se.