Nya bakboken anländer nu

9789140116_Kakor_och_desserter_med_LCHF_3D_mindretill alla er som beställt. Jag har förstått att den började anlända redan i slutet på förra veckan och att den går ut i en strid ström nu.

Detta gör ju att nu så börjas det bakas och läsas i den. Jag skulle bli jätte tacksam om ni som finner märkligheter eller rena stavfel och andra tryckfel kommer till mig med dom.
Kontakta mig via kontaktformuläret eller i en kommentar här.

Alltid bra att kunna rätta till fel i nästa tryckning!

Sedan vore det ju också givetvis kul att höra vad ni tycker om den!
Om ni uppskattar recepten osv, och framförallt bakar ni och hur tycker ni det blir och smakar!

Stor varm kram till er alla och också en trevlig helg vill jag redan nu passa på att önska  er!

Sista chansen med 20 rabatt!

Passa på bokus_kakor_och_desserter_med_lchf_181x265_boka.jpgatt köpa nya bakboken med 20 kr i rabatt!
Klicka in på länken här eller bannern i högermarginalen,
glöm inte skriva dessert i kassan.

nu bör boken landa hos köparna vilken ”sekund” som helst. Boken finns i lager from NU!

 

Provläs/baka ur Kakor och desserter med LCHF

Nu kan du också provläsa och bläddra i min tredje bakbok!

Klicka in på länken nedan så uppenbarar sig 18 sidor ur boken!

Kakor och desserter med LCHF

Där finner du också fyra goda recept som du kan provbaka, bla
Blåbärsmousstårtan, Rabarber- och kanelmuffins,
Apelsinrutor och Kokos- och hallonmazarin.
IMG_2766IMG_2990

 

 

 

 

 

 

IMG_0229IMG_2869

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köpa signerad exemplar av nya bakboken för 240 kr?

978153406_KakorchdestRGB_9990Jag har nu möjlighet att låta alla ni som ville köpa ett signerat ex av boken Kakor och desserter med LCHF göra det!

Det ni måste göra är att betala in i förskott 240 kr till Länsförsäkringar bank 9020 61 393 16,
och fyll noga i namn och adress.
Maila mig gärna samtidigt namn och adress för säkerhets skull.
kontakt snabela mariannslchf.se
eller via kontaktformuläret här på bloggen.
Bor du i annat land så kontakta mig så kollar  vi upp vilken kostnad det blir då.

Betalningen bör vara mig senast tillhanda fredag 28/3. om du vill köpa en signerad bok, efter där kommer det inte att finnas böcker hemma hos mig för utskick.

Efter 1/4  beställer jag rätt antal böcker och så fort böckerna anlänt här så sätter jag mig och skriver frakt-påsar och signerar böckerna!

När böckerna anlänt här hemma så gör jag ett blogginlägg om det så vet alla att nu är den signerade boken i faggorna!

 

NU kan man börja förboka bakboken med 20 kr i rabatt!

978153406_KakorchdestRGB_9990Genom att klicka på denna länk in till BOKUS och bakboken

KAKOR OCH DESSERTER med LCHF

och skriva kampanjkoden dessert i kassan så ska det bli 20 kronor avdraget i kassan.

Så priset för boken blir 154 kr!

Observera att det är ett förbokningspris, boken kommer inte skickas ut förrän runt 7 april.

Förbokningsrabatten gäller bara fram till 7 april.

 

 

 

Förköpa nya bakboken till specialpris!

9789153440116_Kakor_och_desserterÅterigen så har jag fått till att alla bloggläsarna kommer kunna få förköpa min nya bok Kakor och desserter med LCHF till ett specialpris.
Detta är alltså ett FÖRBOKNINGS Pris på BOKUS och priset blir med kod 154 kr!

Så håll utkik efter koden! Koden kommer att meddelas här på bloggen i ett inlägg.

Bäst är för att inte missa denna kod och inlägget att prenumurera på bloggen.

Det fanns också ett intresse att köpa boken via mig och då få den signerad, detta pris blir ca 230 kr. Men om detta får jag återkomma till när jag vet mer och hur vi löser det praktiska.

Några bilder ur boken

IMG_0095IMG_0300IMG_0473

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla hjärtans dag och mina kärleksmums

IMG_8314Eftersom vi älskar Kärleksmumsen så är det dom det blir även i år!

Dessa kärleksmums kom till i ”tidernas begynnelse”, tror faktiskt inte det fanns några LCHF- Kärleksmumsrecept vid den tiden…. :P

Receptet i första länken är det lite omarbetade recept som kom till när min första bakbok skulle ut, då behövde receptet ökas lite.

Så varför inte njuta en underbar Kärleksmums på Alla hjärtans dag?

Önskar alla en trevlig Alla hjärtans dag och en härlig helg i kärlekens tecken så här i
Vänliga Veckans slut!

Ps. Notera gärna hjärtanen på fatet ;)

 

Många är intresserade av att köpa signerat bok ex!

978153406_KakorchdestRGB_9990Verkar som det är överrraskande många som vill köpa en signerad bok nu när min tredje bakbok kommer ut i början av april
Jag kommer alltså nu kolla upp hur mkt en sådan signerad bok skulle komma kosta.

Den blir ju givetvis dyrare än det specialpris som man kan förboka den till på Bokus (antar det blir Bokus).
Jag måste ju ta ut för frakt mm.

Det blir också som så att de som är intresserade av ett personligt signerat exemplar får göra en förinbetalning till mitt bankkonto och därefter skickas en bok så fort jag får hem dom från ICA-förlaget.
Jag kan alltså inte beställa och köpa böcker förrän jag vet exakt hur många som vill köpa på detta sätt.

Så jag återkommer med detta så fort jag har ett pris för signerad bok!

 

Förköpa signerade exemplar av nya bakboken?

978153406_KakorchdestRGB_9990har fått en förfrågan på om jag kan sälja signerade exemplar av nya boken Kakor och desserter med LCHF.

Jag undrar nu om det skulle finnas ett sådant intresse från läsarna att jag köper in böcker från ICA-förlaget och signerar dom och skickar ut?

Isåfall behöver jag nog ta upp förbokningar så jag vet hur många böcker jag måste köpa in.

Så min fråga blir lite hur många av er skulle vara intresserade?
Svara kan du gör här i tråden eller via kontaktformuläret.

Nu är det givetvis inte bindande, nu sonderar jag bara intresset. Behöver få veta om det alls är någon idé att kolla med förlaget om piser.

 

Smöret i bakverken

DSC_0022är lite som med sötningen i  all min bakning. man tar det man vill och finner godast i sina egna munnar.

Eftersom jag har en tendens att söta lite så har jag valt att använda osaltat smör, men det är fritt fram att välja normalsaltat om man vill det, eventuellt ska man då söta lite mer.

Det är där man får prova sig fram själv. Gillar man saltat smör i kakor så använder man det, gillar man att söta minimalt så kanske osaltat passar bäst.

För alla dem som har min första bakbok så förklaras detta noga varför det står osaltat smör i alla recept. Även i min tredje bok som kommer i april är recepten med osaltat smör.

Men som sagt om man har smör med eller utan salt, eller mer eller mindre sötning eller till  och med helt utan sötning är upp till var och en. Både salt och sötningen fyller endast en funktion och det är just att söta eller salta.