Jag har nu möjlighet att låta alla ni som ville köpa ett signerat ex av boken Kakor och desserter med LCHF göra det!
Det ni måste göra är att betala in i förskott 240 kr till Länsförsäkringar bank 9020 61 393 16,
och fyll noga i namn och adress.
Maila mig gärna samtidigt namn och adress för säkerhets skull.
kontakt snabela mariannslchf.se
eller via kontaktformuläret här på bloggen.
Bor du i annat land så kontakta mig så kollar vi upp vilken kostnad det blir då.
Betalningen bör vara mig senast tillhanda fredag 28/3. om du vill köpa en signerad bok, efter där kommer det inte att finnas böcker hemma hos mig för utskick.
Efter 1/4 beställer jag rätt antal böcker och så fort böckerna anlänt här så sätter jag mig och skriver frakt-påsar och signerar böckerna!
När böckerna anlänt här hemma så gör jag ett blogginlägg om det så vet alla att nu är den signerade boken i faggorna!
Genom att klicka på denna länk in till BOKUS och bakboken
och skriva kampanjkoden dessert i kassan så ska det bli 20 kronor avdraget i kassan.
Så priset för boken blir 154 kr!
Observera att det är ett förbokningspris, boken kommer inte skickas ut förrän runt 7 april.
Förbokningsrabatten gäller bara fram till 7 april.
Återigen så har jag fått till att alla bloggläsarna kommer kunna få förköpa min nya bok Kakor och desserter med LCHF till ett specialpris.
Detta är alltså ett FÖRBOKNINGS Pris på BOKUS och priset blir med kod 154 kr!
Så håll utkik efter koden! Koden kommer att meddelas här på bloggen i ett inlägg.
Bäst är för att inte missa denna kod och inlägget att prenumurera på bloggen.
Det fanns också ett intresse att köpa boken via mig och då få den signerad, detta pris blir ca 230 kr. Men om detta får jag återkomma till när jag vet mer och hur vi löser det praktiska.
Några bilder ur boken
Eftersom vi älskar Kärleksmumsen så är det dom det blir även i år!
Dessa kärleksmums kom till i ”tidernas begynnelse”, tror faktiskt inte det fanns några LCHF- Kärleksmumsrecept vid den tiden….
Receptet i första länken är det lite omarbetade recept som kom till när min första bakbok skulle ut, då behövde receptet ökas lite.
Så varför inte njuta en underbar Kärleksmums på Alla hjärtans dag?
Önskar alla en trevlig Alla hjärtans dag och en härlig helg i kärlekens tecken så här i
Vänliga Veckans slut!
Ps. Notera gärna hjärtanen på fatet
Verkar som det är överrraskande många som vill köpa en signerad bok nu när min tredje bakbok kommer ut i början av april
Jag kommer alltså nu kolla upp hur mkt en sådan signerad bok skulle komma kosta.
Den blir ju givetvis dyrare än det specialpris som man kan förboka den till på Bokus (antar det blir Bokus).
Jag måste ju ta ut för frakt mm.
Det blir också som så att de som är intresserade av ett personligt signerat exemplar får göra en förinbetalning till mitt bankkonto och därefter skickas en bok så fort jag får hem dom från ICA-förlaget.
Jag kan alltså inte beställa och köpa böcker förrän jag vet exakt hur många som vill köpa på detta sätt.
Så jag återkommer med detta så fort jag har ett pris för signerad bok!
har fått en förfrågan på om jag kan sälja signerade exemplar av nya boken Kakor och desserter med LCHF.
Jag undrar nu om det skulle finnas ett sådant intresse från läsarna att jag köper in böcker från ICA-förlaget och signerar dom och skickar ut?
Isåfall behöver jag nog ta upp förbokningar så jag vet hur många böcker jag måste köpa in.
Så min fråga blir lite hur många av er skulle vara intresserade?
Svara kan du gör här i tråden eller via kontaktformuläret.
Nu är det givetvis inte bindande, nu sonderar jag bara intresset. Behöver få veta om det alls är någon idé att kolla med förlaget om piser.
är lite som med sötningen i all min bakning. man tar det man vill och finner godast i sina egna munnar.
Eftersom jag har en tendens att söta lite så har jag valt att använda osaltat smör, men det är fritt fram att välja normalsaltat om man vill det, eventuellt ska man då söta lite mer.
Det är där man får prova sig fram själv. Gillar man saltat smör i kakor så använder man det, gillar man att söta minimalt så kanske osaltat passar bäst.
För alla dem som har min första bakbok så förklaras detta noga varför det står osaltat smör i alla recept. Även i min tredje bok som kommer i april är recepten med osaltat smör.
Men som sagt om man har smör med eller utan salt, eller mer eller mindre sötning eller till och med helt utan sötning är upp till var och en. Både salt och sötningen fyller endast en funktion och det är just att söta eller salta.
och läsarna på facebook skulle vilja kunna köpa BAKERY+ via Bodystor.com?
Jag närde en förhoppning att bodystore.com skulle vilja ta in Bakery+ så man kunde köpa det samtidigt som man ändå köper kokosmjöl, mandelmjöl, vitaminerna mm mm.
Jag närde en förhoppning att man kunde skapat ett bra och billigt bakpaket-erbjudande, med Bakery+ och lite olika lämpliga mjöl nu inför lanseringen av min 3 bakbok.
Detta ser ut att grusas, då man inte tror det finns någon som vill köpa Bakery+…
Så mitt upprop blir att alla ni som tycker det skulle varit en fördel att kunna köpa Bakery+ via bodystore.com och som kanske är vana att handla där mailar dom och ber dom ta in Bakery+.
Maila gärna bodystore länken går till kontaktformuläret och berätta att du är en som gärna köper Bakery+ via dom.
Tack för hjälpen!
Önskar jag er alla mina bloggläsare!
Nästa år blir ett spännande år då min tredje bakbok Kakor och desserter med LCHF kommer ut i april med ICA-förlaget!
Ska bli spännande och också mycket nervöst hur den kommer tas emot av er LCHF-bakare. För er som gillar tårtor kommer det finnas mycket gott att välja mellan.
Sedan om jag ska se tillbaka på 2013 så måste det allra häftigaste ändå bli att jag bakade på bokmässan!
GOTT NYTT ÅR!