Här kommer det sista rabarberreceptet för i år.
Dessa är underbart goda och här inser man att rabarber mycket väl kan ta platsen som syrliga äpplen…
ca 12-16 st beroende på stl av formarna
50 gram smält smör
5 ägg
2 msk erythritol och 1/4 krm stevia
1 dl grädde
1 dl Aman Prana kokosnötsmjöl
1 dl mandelmjöl
1,5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
200-250 gram rabarber
25 gram osaltat smör
2 tsk kanel
2 msk erythritol och 1/4 krm stevia
Gör så här.
Ansa och skiva rabarbern, välj själv om du vill ha tunna skivor eller större bitar, eller varför inte blanda?
Stek upp rabarbern i smör, den ska absolut inte brännas. Strö över sötning och kanelen blanda väl runt, låt svalna av.
Vispa ägg och sötning fluffigt. Blanda ner grädden och det smälta smöret i smeten, blanda väl. Blanda torra ingredienser och blanda ner dem väl i smeten. Vänd sist ner rabarbern.
Skeda upp i formar och grädda mitten av ugnen 175 grader i ca 15-20 minuter.
©MariannAndersson
Bloggar etiketter: bakverk, muffins, rabarber, Rabarber- och kanelmuffins
Tips på bra frisör i Stockholm city!
Bra frisör i Stockholm city? Ta en titt på den bästa frisören i Stockholm city!

Tips på bästa Solarium i Stockholm!
Bästa solarium i Stockholm? Sola solarium på Suntana – bästa Drop-In solarium i Stockholm city!

Suntana finns även i Solna, Sundbyberg , S:t Eriksplan och Enskede.
- Njutbara tips till vårvinterns utflykter
- Mina kokböcker på Årets Bokrea och recept på sötpotatisplättar
- Matiga muffins med bönor och grönt
- Topp 10 2022 – Mina mest populära recept på bloggen
- Mina bästa recept till julbordet – Del 3
- Mina bästa recept till julbordet – Del 2
- Mina bästa recept till julbordet – Del 1
- En månad med Medelhavskost
- Zucchinifritters med räkor från kokboken Utan bestick
- Blåbärsbollar med valnötter
- Lammgryta med smaker från Medelhavet
- Lammgryta med smaker från Medelhavet
- Ugnsbakad ädelost med varma hjortron och friterad persilja
- Kikärtsgryta med indiska smaker
- Tre tips på tillbehör till augustikvällarnas kräftskivor
- Glutenfritt bröd med zucchini, ost och timjan
- Smördegspiroger med ost och skinka
- Mina bästa tips på tapas
- Favorit i repris på grillen
- Picknickens Dag
- Njutbara tips till vårvinterns utflykter
- Mina kokböcker på Årets Bokrea och recept på sötpotatisplättar
- Matiga muffins med bönor och grönt
- Topp 10 2022 – Mina mest populära recept på bloggen
- Mina bästa recept till julbordet – Del 3
- Mina bästa recept till julbordet – Del 2
- Mina bästa recept till julbordet – Del 1
- En månad med Medelhavskost
- Zucchinifritters med räkor från kokboken Utan bestick
- Blåbärsbollar med valnötter
- Lammgryta med smaker från Medelhavet
- Lammgryta med smaker från Medelhavet
- Ugnsbakad ädelost med varma hjortron och friterad persilja
- Kikärtsgryta med indiska smaker
- Tre tips på tillbehör till augustikvällarnas kräftskivor
- Glutenfritt bröd med zucchini, ost och timjan
- Smördegspiroger med ost och skinka
- Mina bästa tips på tapas
- Favorit i repris på grillen
- Picknickens Dag