Engelska upplagan översatt
Nu vet jag vad jag har för spännande arbete framför mig den närmaste tiden.
Fick mail från Skyhorse Publishing i New York idag, så nu startar det roliga jobbet att korrekturläsa min första bok som ges ut i USA i maj.
För drygt ett år sen fick jag mail från mina amerikanska bloggvänner Nina och Clark på Left Coast LCHF.
De hade hittat en LCHF-bok från Sverige i en butik, Sten Sture Skaldemans LCHF-kokbok.
Så nu mailade de adressen till förlaget och tyckte de att det var dags att mina böcker kom ut på den amerikanska marknaden också.
De tyckte väldigt mycket om dem när jag skickade över den svenska utgåvan.
Nina är fotograf och hon gillade verkligen Mikael Erikssons fina bilder på min mat.
Så jag mailade på vinst och förlust till förlaget.
Det blev vinst, en månad senare fick jag besked att de ville köpa rättigheterna till alla mina 3 kokböcker :)
Fantastiskt förstås, särskilt som jag av mitt svenska förlag fått höra att de inte hade någon marknad i USA, när jag bad dem skicka några böcker till bloggvännerna.
Så glad idag att jag tog saken i egna händer och inte lyssnade, utan skickade böckerna själv.
Tänk vilken glädje man kan ha genom att få kontakt med andra som har samma intresse för naturlig mat runtom i världen.
Hoppas verkligen att mina böcker kommer att hjälpa till att förändra många människors sätt att äta och njuta av god mat.
Sprid gärna länken till böckerna på Amazon.com vidare till dina vänner runt världen, böckerna går att förboka redan nu.
Low Carb High Fat Barbecue kommer i juni, lagom till grillsäsongen.
Low Carb High Fat Cooking for Seniors som jag skrev tillsammans med Dr Annika Dahlqvist och Low Carb High Fat and Paleo Slow Cooking kommer i augusti.