Då en supertrevlig bloggläsare undrade varför jag inte skrivit något om att min bok var med i fredags på Efter 10, så ska jag säga att jag är inte den som babblar så mycket om mig själv. Andra skriver om sig själva hela tiden, men jag ser inte mig som person så viktig, det är recepten och spridningen av hälsosambakning som är viktigt.
Därför kan jag glömma att skriva om saker eller inte dra upp det så stort ex så som DN presenterades på bloggen lite i förbigående ser jag nu…
Men nu idag så tänker jag berätta lite
Efter det enormt stora uppslag i DN där min bakbok fick breda ut sig på 4 helsidor (och receptbilder bredvid Juholt på första sidan). Jodå stolthet kan jag allt känna
Så dyker nu boken upp lite varstans. I fredags var det hos Malou i efter 10
Kika i inslaget i länken och där ligger min lilla bakbok och lyser så fint. Malou höll på att avsluta inslaget och la en hand på min bok, men Zazzi tar tag i den och säger att vi får inte glömma denna, denna är dock lite vansklig för om man är på ett fik/cafe i stan och dricker kaffe måste man ju ta en “sockerbulle”!?
Måste man? Måste man inte alls.
Däremot hade det varit trevligt om hon sagt – att hoppas detta letar sig ut till fiken.
Hon tyckte ju det däremot var trevligt att man gjorde hembakat.
Och i den tidningen Hembakat kommer jag delta med några recept här framöver.
Allas vill också ha lite recept och intervju.
Topphälsa i mars-numret kommer man hitta bakboken och recept och liten intervju.
Och i morgon kommer Karin en journalist från stadens tidning BT ( där Jonas Colting ofta huserar) hem till mig och ska intervjua mig!
Jag kommer bjuda henne på semla alá Mariann! Ska bli spännande hur det inslaget sedan lyfts fram i tidningen och om hon tillhör de som älskar semlor och vad hon då tycker om bakbokens semlor.
Så tänk på mig kl 10 i morgon!