Tidning med kärlek till mat
Nu i mars kommer en helt ny tidning ut i butikerna.
Fylld med läckra, glutenfria lågkolhydratrecept och fakta kring mat och hälsa.
Anne Aobadia, författaren bakom den hyllade kokboken Matkärlek, kommer nu med en tidning med samma namn.
Anne Aobadia var tidigare chefredaktör för den populära tidningen Mat & Hälsa som tyvärr lades ner.
Det ska bli riktigt spännande att ta del av den här tidningen, nu när Anne själv gjort sig till ett känt namn med kokboken och medverkan i Sveriges Mästerkock.
Här via bilden finns ett premiärpris på tidningen, du får 3 nummer för bara 99 kr om du beställer innan 19 mars.
Betalar du in prenumerationen innan 11 mars då hinner du också få hem det första numret av tidningen som kommer ut den 26 mars.
Jag har blivit intervjuad till första numret och kommer att dyka upp i en eller annan form även framöver.
Vad jag vet om tidningen hittills är att Ann Fernholm på Ett sötare blod kommer att skriva i den, det ska bli intressant att ta del av.
I första numret blir det även en intervju med Lindha Vikström på bloggen Halva Lindha.
Här hittar du mer information om tidningen Matkärlek på Facebook.
Här nedan följer några bilder tidningen Mat&Hälsa tog av mina recept när jag medverkade med en artikel inför Påsk häromåret.
Klicka på bilderna så kommer du till receptet och via den här länken hittar du alla mina rätter på Recept.se.