En sån vecka
Den här veckan har varit överväldigande för mig, jag är så otroligt glad och stolt över alla fantastiska recensioner som skrivits om min nya kokbok Gröna, sköna tillbehör för ett friskare liv.
Inte nog med allt som skrivits, jag fick vara med och prata om lite av det goda vi kan hitta ute i naturen i radio på P4 Stockholm i måndags.
Den här våren blev ju inte som någon annan vår, i och med Coronan, så det kändes lite svårt att kunna sprida kokboken när jag nu inte kunde ha några föreläsningar och boksigneringar som var planen.
Men all den digitala uppmärksamheten har gjort att allt känns väldigt fint ändå, flera tidningar har också hört av sig och kommer att skriva om boken framöver.
Här lägger jag en länklista så kan du gå in och läsa recensionerna hos flera bloggar, i några finns även recept från kokboken med, så du får en liten extrabonus.
Under vårt tak med mitt recept på Ajvar och Picklad rödlök
SportHälsa med recept på Fröknäcke
Morgon i P4 Stockholm 3.44.50 in i programmet
Diet Doctor Sverige (Fd Kostdoktorn)
Vetenskapsjournalisten Ann Fernholm, som skriver förordet i boken, skrev så här på Facebook:
”Wow! Jag tror bestämt att Birgitta Höglund har tagit matfotografiet till en ny dimension.
Fick just hem hennes nya ”Gröna, sköna tillbehör.” Den är fantastiskt vacker.
Och det skriver jag inte för att jag känner Birgitta, utan för att det är sant.
Blir otroligt sugen på att laga mat. Vad sägs om rödkålsslaw med pepparrot och lingon? Eller rödbetsmousse med chèvre?
Hur kommer hon på allt? Tack Birgitta för att du gör världen lite godare och lite vackrare.”