Tillbaka i rutan efter tillfälligt avbrott!


Ni kanske märkte dagens avbrott då kryddburken låg nere ett par timmar. Fick veta det strax efter 11 idag på förmiddan och ni var några stycken som även mailade och undrade. Ni som följer mig på facebook har ju kunnat läsa hur allt gått tillväga och det är bara så tråkigt när det blir timslånga avbrott. Det är inte ofta det händer men driftstörningar och planerade avbrott är sällan så långa och brukar vara snabbt åtgärdade efter att man pratat med support.

Nu har jag ju hela kryddburken ligger på Bineros webbhotell och domänadresserna kryddburken.nu och kryddburken.com registrerad där. Däremot så har jag .se-domänen registrerad hos Crystone där jag köpte den från första början…

Det här timslånga avbrottet berodde helt och hållet på Crystone fick jag veta när jag pratade med Binero. Där sa dom att jag hade en obetald faktura. Så jag ringer upp Crystone och frågar vad dom menar eftersom jag är extremt petnoga med mina fakturor till Kryddburken och har varken fått mail eller påminnelse eller ännu sämre ingen information om att sidan kommer att stängas ner.

Felet låg helt och hållet hos dom men det skulle åtgärdas inom 24 timmar!???
Jo, jag tackar…

Blir så grymt irriterad när sidan ligger nere, dels för att jag inte kan blogga, inte godkänna kommentarer och sidan är inte tillgänglig för er som vill kolla nåt recept. Om dom nu gjort fel så kunde dom väl aktiverat och kickat igång sidan på en gång istället för att det ska ta flera timmar!

Men så fick jag veta att det är enkelt att flytta över och ha alla sina domäner hos samma leverantör, så nu är det åtgärdat och jag tackar för mig hos Crystone.

Binero däremot har jag alltid gillat, dom är kanonduktiga och hjälper alltid till och är snabba. Skulle det vara nåt krångel så får man alltid veta detta och har sidan legat nere för att bandbredden tagit slut har dom kunnat få igång den samtidigt som jag haft dom i luren.

Tummen upp för Binero och tummen ner för Crystone! Kan ju vara bra för er att veta…

Ni ska få ett recept lite senare, var bara tvungen att skriva av mig lite… ;-)

The post Tillbaka i rutan efter tillfälligt avbrott! appeared first on Kryddburken.se.