Tillbaka från lite julledighet!

julafton_julbord_öjkroken
Hej alla fina vänner därute!
Jag hoppas ni alla haft en riktigt skön och avkopplande jul med tid för nära och kära och en smula lugn och frid. Vi firade vår julafton hemma med bara familjen i lugn och ro utan ståhej och farande fram och tillbaka, mycket skönt. Vi började morgonen med grötfrukost och julskinksmörgås, därefter en tog vi det lugnt, tittade på Kalle Anka, en tomte kom förbi, ;-) och framåt kvällen dukade vi upp julbordet. Lite kalla rätter och lite varma. Lagom mycket av allt ändå kändes det som magarna stod i fyra hörn så vi hade en skön, slapp kväll i TV-soffan efter det.

Efter veckor av förberedande planer med både mat, adventspynt och julklappar behövs allt lite vila. Men sen drar snurrar upp sig till fullo igen när det är dags för REAN!!!

Och då menar jag med STORA bokstäver den f-b ”mellandags-rea”!
Finns det nåt värre?? Seriöst?!

Att trängas i allehanda affärer för att upplåta diverse presentkort och byten av storlekar och fyndade i klädbutiker är INTE min melodi men ändå var jag en av dom idag! Det rådande lugnet byts snabbt ut mot HÄRJ!!!
Men lovat är lovat… Tog barnen med mig o körde över bron… Köpte mig själv en extra laddsladd till iphonen på Mediamarkt. That’s it!

Joline hade presentkort lite här och där och var såklart shoppingsugen som tjejer i hennes ålder. Max fick ett par nya gardiner till ditt rum som jag till slut hittade på Jysk. Sista anhalt blev enligt Jolines önskemål och mitt värsta mardrömsställe av alla som jag helst inte tillbringat längre stund i än vad det tar att följa karuselldörrarna in och sen fort UT igen! – modehuset…. Gahhh!!! ;-)

Ikväll ska jag knåpa ihop lite goda snittar med bland annat lax och rökt rådjur, jag återkommer till det! :-P God fortsättning på er alla! ♥

jultomte_öjkroken