När allt kommer omkring så är söndagar ofantligt sköna och avkopplande bara man har det i huvudet från början när man vaknar.
Idag har dagen bestått av frågor som ”ska vi/ska vi inte?!” ”Hur blir de nu?” ”Hur blir det inte?!” ”Har du fått något svar?!” ”Inte??!” osv osv…
Med lösa boliner om en planerad bilresa, folk som inte kan hålla sig anträffbara och en dag som inte gått att planera en minut i stöten så går min hjärna in i något slags fullständigt kaos och zombietillstånd på samma gång… Jag vet varken ut eller in!
Jag blir totalt paralyserad och får inget vettigt gjort alls… Jag är kanske ensam om detta men det må då så vara…
Sent på eftermiddagen så var det hur som haver bestämt att vi blir hemma men då var ju allt redan ”bananas” i mitt huvud! Det är dock bättre nu och äntligen har jag ro i kroppen att slappna av och få ner några rader här och svara på lite mail.
Förutom detta så är det faktiskt Max födelsedag idag!
HURRA HURRA HURRA HURRA!!
Han är inte hos oss denna veckan utan hos sin mamma så vi får hurra på avstånd och fira när han kommer på fredag igen och detta är precis vad jag hade tänkt ut till vår fina pannkaks-älskande Max som idag fyller 13 år!
Receptet på dessa bananpannkakor är kort och gott ett vanligt ”krabbelur-recept” fast med bananer, och som hör sommaren till; servera med de färska frukter och bär du kan hitta, lite honung och pudersnö!
ca 15 st
Det här behöver du :
1½ dl strösocker
3 ägg
3 dl mjölk
5 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
3-4 mogna, mosade bananer
GÖR SÅHÄR :
Vispa ägg och socker för hand till en jämn smet. Blanda ner övriga ingredienser. Rör om tills smeten är jämn och slät. Stek pannkakorna i smör på medelvärme. Servera med färsk frukt, en klick yoghurt, grädde, glass etc.
För fler recept med bananer, klicka HÄR!