Skördefesten på Öland 2012, del IV Sannas galleri


Då har vi landat i Törneby, dag 2 på skördefesten. Här Finns Sköldpaddsmuseum som drivas av Anna Sjöqvist och under skördefesten hade hon även ordnat med stor loppis, pumpaförsäljning kaffe och fika. Och en o annan utställare. Det får nämligen plats en hel del i alla lador, längor och maskinhallar i Törneby, jag återkommer till sköldpaddsmuseumet i följande inlägg.

En av utställarna på plats som jag gillar skarpt är Sanna. Hon är förälder till en kille i Jolines klass och har verkligen känsla och talang för det konstnärliga för att inte tala om uppfinningsrikedom! :-P Massor av inspiration att botanisera runt bland.

Sannas hemsida hittar ni här >>

Sannas Betong & galleri på facebook hittar ni här >>


Akvareller…


Gamla takpannor som Sanna gör om till väggamplar, lyktor, blomlampetter eller som de översta till hänge/smyckesförvaring.


Dom här gillar jag! Betongstrutar som ljuslyktor. En av dessa fick följa med hem, men de ska bli en present till min kära ***så jag avslöjar inte vilken… ;-)


Jag är ju så där lagom jobbig när jag ser nåt jag gillar så jag bara måste beställa mer, och specialbeställa dessutom… Lämnade lite mönsterförslag till Sanna med en retro 50-tals känsla som hon får experimentera fritt med, det ska bli spännande att se vad hon hittar på, ska givetvis visa er det senare.


Betongpumporna blev jag också lite kär i… Å jag kan ju inte ha EN sak av nånting, måste ju alltid ha TRE, så nu står dessa fina pumpor på köksbordet här hemma, har inte riktigt börjar ”halloween-piffa” än men dom är verkligen ett maffigt inslag med ljusslingor omkring!


Takpannor, decoupage och lyktor! Otroligt vackert allting, gå in på Sannas hemsida så hittar du massor av mer tips på dekoration och hantverk och så får ni se hur vackert hon bor här på Öland också! ;-)

The post Skördefesten på Öland 2012, del IV Sannas galleri appeared first on Kryddburken.se.