Relaxa med NOA örtdrycker

noa_relaxation_örtdryck
Jag har provat den nya antistress-drycken NOA. En dryck med naturliga örter som fått jorden att stanna till lite runt sin bana. En sån här idé att lansera motsatsen till energidryck är vågat men så otroligt rätt.

Att fly från vardagens stress och prestationer till en öde ö och komma på något sånt här är genialiskt och det var så det gick till när drycken uppfanns av Noa Fridmark.

Den ska vara avslappnande och minska din stress och istället ge dig fokus på det viktiga i livet. Koppla av i kroppen och skärp sinnet. Jamenvisst, självklart! Det är ju klockrent, och det visar sig inte minst av den framgång drycken gjort då den kammade hem priset för bästa premium-dryck i världens största dryckestävling, World Beverage Innovation Awards.

Hyllad och omtyckt – Ja! Men vad smakar den? Och fungerar det?
Flaskornas innehåll bygger på citronmeliss och grönt theeextrakt med L-theanin. Lågkalori, utan kolsyra och utan koffein.
Smakerna är friska och känns naturliga, lite som att dricka direkt från en vattenkälla ute i skogen om ni nu gjort det. ;-) Det smakar naturligtvis lite fruktigt också, framförallt flaskan med ”fläder och rabarber” men godast var ”blåbär och björksav”.

Effekten ska komma efter ca 40 minuter. Ja, det borde den göra då flaskan innehåller lika mycket L-theanin som 15 koppar grönt te. :-P
Kanske borde jag provat den efter en riktigt stressig dag, en sån där dag då allt kör ihop sig för att ha ett ”sämre” utgångsläge liksom. ;-) Nu var jag inte stressad direkt men visst piggade det upp sinnet.

Var kan man köpa denna dryck? (rek. pris 35 kr)
Återförsäljare för drycken hittar du här.