Förändra världen…

Det har legat som en inre önskan sedan jag var ca 30 år, och när jag lägger ner stor tid och energi på något så är det för att jag tror det betyder något och kan göra en skillnad.
Exempelvis detta bloggande har fått den betydelsen också. Jag startade bloggen (mitt första inlägg) för att kunna bjuda frikostigt på matrecept och min uppfinning av goda bakverk med kokosnötsmjöl och vid den tiden så visste jag inte att det skulle bli en bakbok, men tanken gick att Om det blir en bakbok så måste jag finnas till hands för att ta ansvar och ta hand om mina recept “mina barn”.
Så här är jag och bloggar!

Det tog inte många dagar innan jag insåg att jag måste blogga om allt som rör kost och hälsa utefter min förståelse och intresse. Insåg att bara blogga om mat och bak är inte jag.
Så allt sedan dess har bloggen fått innehålla allt av mina tankar omkring kost och hälsa i en salig blandning med recept på både mat och bakning.
Jag tror och hoppas denna saliga blandning är uppskattad och jag skapade/ar ju (givetvis) en sådan blogg jag själv skulle vilja läsa.
Jag gillar ju lite av allt, så därför ser bloggen ut som den gör. Jag gillar att dryfta om mycket och gör det också på gott och ont ;)

Om jag kan förändra världen? Ja, men inte ensam,  om vi är många så sprider sig vågorna och sakta men säkert så sker förändringen.
Jag får ju faktiskt många mail privat (som man kanske inte tror)som är helt fantastiska och långa berättelser om vad “jag” betytt för hela familjen och många korta mail där man “bara” tackar “för sitt liv”.
Tack alla ni som gjort detta, det lyfter mig och gör att detta bloggande känns meningsfullt.
Man tackar för att min bok och min blogg som gör att man kan äta LCHF hela livet ut, att familjen kan hänga hänga på. Att kosten inte blir något skumt, flummigt och “sektaktigt”/extremt. Det är där jag betyder något och det är där jag bidrar och förändrar den del av världen som kommer i kontakt med mig och mitt arbete inom LCHFsfären.
Jag är oändligt tacksam att jag får lov att bidra till andras hälsa och gott mående och också få stå för lyxen i deras tillvaro!

Detta gör att jag ganska lätt släpper påhopp och annat elände som alltid drabbar den som bloggar om ibland svåra saker och också vågar ha en åsikt.

Lite dagens tankar från mig

 

 

Bloggar etiketter: , , ,