Nu är vi hemma o här ska lagas mat!

Ja nu äntligen har vi landat, både på Arlanda och här hemma! Resväskorna är uppackade och tvättmaskinen snurrar för fullt! :-P

Alltså det här med Arlanda?? Hur svårt är det egentligen?? Vi hittade ingenstans och vi gick o gick o gick… Och hittade inte bagageutlämningen hur mycket vi än försökte och de vi frågade ur personalen var inte ett dugg hjälpsamma så de tog en BRA stund innan vi kom ut till transferbussen för att ta oss till parkeringen där vi hade mercan stod och ja en sisådär runt halv åtta igårkväll körde vi från Stockholm…

Man har ju inte lite ont i fötterna och känner sig allmänt off efter en trång flygtur med skrikande o bråkiga barn. Dom minsta små bebisarna var ju hur snälla som helst på planet och tog flygresan med ro men jag måste då säga att jag är mäkta förvånad över vilken uppfostran vissa har på sina barn, eller inte…

Ungar (ja, inte alla) som hängde över stolryggarna och viftade med leksaker, kepsar och spottade, kastade saker, viftade och slog ut dricka o mat man försökte hålla kvar på det utfällbara bordet och levde runt?? Å där sitter föräldrar bredvid o bryr sig inte ett skit?? Då började mitt tålamod ta slut och när vi sen inte hittade nånstans på Arlanda och allt tar en evinnerlig tid och man bara vill UT och få luft och komma sig hem… ;-) Åhhhh!!!

Javisst ja, vi ÄR hemma nu! Grekland är underbart men inte flygplatser och flygplan, de är vi väldigt eniga om här hemma nu.

Duktiga, älskade mannen körde hela vägen hem och vi passerade många olyckor längs vägen i det hala väglaget men Nicke är bara bäst, så e de ju!! ;-)

Och hur skönt var det inte att komma in genom ytterdörren och känna doften av ”hemma”, gosa in sig med en varm katt, gå runt i huset och känslan då huset visst redan var städat tipp topp innan man reste och nu kan man bara koncentrera sig på att packa upp, piffa ned allt nytt och njuta och tänka tillbaka och vara både nöjd över allt man upplevt men också att vara hemma igen! Helt underbart ljuvligt!

Just nu håller jag på med kvällsmiddag efter att varit i affären och fyllt på en tom ekande kyl! :-P

JA?? Vad ska vi äta??

 

The post Nu är vi hemma o här ska lagas mat! appeared first on Kryddburken.se.

Nu är det nära…

20121020-234351.jpg

Ja nu e de bara 4 timmar drygt innan klockan ringer och vi ska upp och checka in bagaget, få i oss lite frukost och kliva på planet. :-P

Vi sover på Rest n Fly mitt inne på Arlanda. Tänkte att vi skulle hittat oss en restaurang att sitta på ikväll men de var verkligen öde här. Just lördagar stänger dom flesta restauranger kl 17?? Men söndagar 22?? Där hänger jag inte med… Mc Donalds var ju öppet förstås men precis intill hittade vi Alfredos med husmanskost, pizza, pasta, sallader, grillat mm som såg himla trevligt ut, och fullsatt blev det ganska snabbt efter en stund också. Vi beställde varsin pizza och satt och kollade på myllret av folk innan det var dags att krypa ner. Så här är vi nu i väntan på flyget!

Vill önska er alla en himla härlig vecka, jag har förstått att tillgängligt wifi inte är det bästa dit vi ska men nån gång kommer jag säkert in för att godkänna kommentarer och se vad ni skriver så sluta för guds skull inte att skriva!! ;-)

I veckan kommer även en gästbloggare hit till kryddburken så lite händer de ändå när jag är borta!

Stora kramar från mig till er, va nu rädda om varann! <3

The post Nu är det nära… appeared first on Kryddburken.se.