Var fantastiskt rolig och helt underbara människor som kom och ville baka och lära sig den nya hälsosamma bakningen.
Nya mjöl och lite nya sätt att tänka presenterades för dem alla och det uppskattades varmt, fick många hjärtliga och varma tack och kramar!
Alla verkade uppskatta det mycket och var väldigt vetgiriga. Att sedan både lussekatterna och baguetterna var förvånansvärt goda och långt mycket godare än traditionellt glutenfritt bröd och lussekatter är gjorde nog sitt till!
Får ofta höra från glutenintoleranta att deras bröd och bakverk ofta är torra, hårda och ”smakar samma”.
Hoppas fler av de lokala celikai-föreningarna kan hitta detta sätt att baka, jag åker gärna runt hos dem och visar detta nya goda och dessa helt naturligt glutenfria mjölsorterna.
Det var ju Jessica Miregård som sitter i styrelsen för Eskilstuna celiakiförening som bjöd in mig och hon är den ”nya tidens” Dietist!
Äter alltså själv lågkolhydratkost sedan 2008 och arbetar med lågkolhydratsråd via sjukvården i Sthlm.
Här får ni lite fler härliga bilder att kika på, de går att klicka på dem så blir de större!