Föreläsning med frökex och buljong
Den här vintern handlar det mycket om kost och hälsa i mitt liv, det syns förstås i inläggen här på bloggen också.
Den 20 april är det dags för nästa event, då följer jag med Ann Fernholm till Lindesberg, där hon ska föreläsa om Ett sötare blod.
Jag har också blivit inbjuden och kommer att servera kycklingbuljong ur Wonderbag och Spröda frökex från Huså Bröd.
Jag berättar om de hälsovinster jag gjort under de senaste 8 åren, sen jag gick över till en glutenfri kost med färre kolhydrater och mer fett.
Även kallat LCHF/Paleo/Naturlig mat.
Kostrådgivare Kina Råberg på bloggen Leva Hela Livet arrangerar, här nedan kan du läsa ett urklipp från bloggen, läs mer här.
Hoppas vi ses, dela gärna vidare
Kvalitetsföreläsning i Lindesberg
Rädd om din hälsa och framtid?
Ge Dig själv två timmars kanske livsavgörande insikter
som ger dig möjlighet till egna val inför just Din framtid.
Två av mina absoluta favoriter vad gäller kunskaper
inom kost och hälsa kommer till LINDESBERG,
torsdagen den 20 april i Församlingshemmet, Kungsgatan 17. Karta
Till en kostnad av endast 150:- per person.
Ann Fernholm
föreläser om Ett sötare blod
Birgitta Höglund
Bjuder på lätt tilltugg och finns tillgänglig för frågor runt mat och hälsa.
Läs mer om dem nedan