Då jag själv använder dessa färskostar i matlagning brukar jag framförallt ha dom som fyllning till kött såsom lövbiff, rullader eller fylld grillad ytterfilé etc. Men dom är även goda att vispa ner i en helt vanlig skysås för lite extra piff och smak. Tunnbrödsrullar, där är färskosten grym tillsammans med något gott rökt pålägg. Självklart åker nån ask fram till ostbrickan tillsammans med kex, vindruvor och andra godast ostar. Barnen speciellt brukar gilla färskosten framför grönmögelost.
Hur använder du den?? I samarbete med Cantadou lottar jag ut 10st askar valfri smak Cantadou färskost, vill du hänga på?
FÖR ATT TÄVLA :
Skriv ner ditt bästa tips här i kommentarsfältet hur du använder cantadou och vilken favoritsmak du har?
Glöm ej uppge en giltig epostadress.
Tävlingen pågår fram till och med söndag 1:a april.
Smaken pepparrot och 4 peppar tycker jag gör sig grymt bra i såser just.
Fläskrullader, fyllda med cantadou pepparrot, receptet hittar du här >>
Tunnbrödsrullar fyllda med cantadou pepparrot & rökt hjortkött. Recept här >>
Vitlök och örter samt paprika/chili är mina favoriter på ostbrickan.
Inlägg och tävling i samarbete med Cantadou.