En snabblagad och god Köttfärskalops för de som går på LCHF-dieten men passar funkar även för icke-lchf:are!
LCHF Köttfärskalops
Tid 25 minuter
Portioner: 4 st
Ingredienser
500 gram nötfärs
2 dl vispgrädde
50 gram smör
½ lök
½ morot
Salt
Vitpeppar
Kryddpeppar
Lagerblad
1 mörk oxbuljong/köttbuljong
Soja
Gör så här
Börja med att steka färsen och löken i smöret. Krydda sedan med salt, vitpeppar och kryddpeppar.
Häll sedan i vispgrädden och lägg i lagerbladen.
Efter att du har skalat, skivat och haft
Skala och skiva morötterna. Ha sedan ner dom och låt detta koka ihop i ca 20 minuter. Avsluta med lite soja, mest för färgens skull.
Servera gärna med sallad eller broccoli. För de icke LCHF-ätarna så passar ris till!