Författarmiddagen med Bonnier Fakta

DSC_0299Gick av stapeln på Linnea Art Restaurang och menyn kan ses på bilden, vill du se den större är det bara att klicka på den.

Det är ju alltid inbjudna en bunta författare och i år så var återigen Paolo Roberto där och Cecilia Hagen. Nya kända ansikten var Björn Hellman, Lolo Carter, Sigrid Bárány, Annika Sjöö och Tina Nordström som jag också växlade några ord med. Vilken vacker kvinna hon är och med en härlig utstrålning!

Det var många människor där och restaurangen var liten ( i alla fall för den mängden) så det var oerhört svårt att faktiskt få sett alla.

Vid mitt lilla runda bord satt vi sex personer, Kerstin Bergfors som är förläggare satt rakt över bordet och Åsa Dahlgren som är fotograf satt på min vänster sida , vi fann varandra direkt och nu jobbar vi lite på någon form av samarbete som vi får se om det leder till något.
Thomas Reckman med boken Det perfekta löpsteget satt till höger om mig och vi pratade en del fasta både 18:6 och 5:2, väldigt trevlig! Hans bok är ”en fortsättning” av boken Born to Run – Jakten på löpningens själ. Här menar Thomas på att man får vet H U R man gör!
Birgitta Forslund med boken Älskade kofta var också roligt att höra hur hon stickat till olika personer och hur hon blivit inspirerad av miljöer och människor och efter det stickat en kofta. Fantastiskt!
Mats Ottosson frilansjournalist och författare (med sin fru) till många reseböcker/guideböcker och också boken Lugn av naturen, och även den stora bibeln Upplev Sverige. Mycket intressant att lyssna på!

Så i stora drag hade jag en superkväll!

och jag kom också hem med en stor nyhet och om den ska jag snart berätta :D

 

Författarmiddag med Bonnier Fakta i kväll!

Mingel på konstmuseetI kväll så är jag inbjuden till Bonnier Faktas årliga författarmiddag i anslutning till Bokmässan. I år är det inte konstmuseet utan Linnéa Art Restaurang.

Det ska som vanligt bli kul och spännande. Alltid spännande att se vilka fler författare som är där. Förra året höll jag på att få Paulo Roberto till bordet… vilket hade kunnat resultera i en långt mer spännande middag än vad jag hade önskat ;)
Han satt två stolar bort som tur var…

Får återkomma i morgon med bilder, om det hinns ta några… men berätta om kvällen det gör jag garanterat. ;)

Önskar alla en trevlig fredagkväll och härlig helg!

 

I kväll författarmiddag med Bonnier Fakta

på Konstmuseet i Göteborg med anledning av att många bevistar Göteborgs Bokmässa!

Bonnier har bjudit in sina författare till en middag och om det blir en sådan här vacker dukning det återstår att se…

Hoppas jag kan ta foto under kvällen!
Får se om det passar sig…

Så ikväll ska jag mingla med bubbel och äta glutenfritt ;)

Får återkomma i morgon och berätta hur det hela avlöpte och vilka som var där.

 

 

Bloggar etiketter: ,