Kullamust Premium – Äkta vara

DSC_0080Fick häromveckan ett mail från Kullamust, de undrade om jag ville provsmaka en flaska utav deras nya äpplemust Premium.
Givetvis tackade jag ja till det.

Jag har ju tidigare berättat om deras äpplemust, där man också har några som innehåller kanel och kardemumma mm, jättegoda. Ofta köper vi hem dom till lite festliga tillfällen som jul.

fördelen med Kullamust är ju att det bara är äpplen i och inget socker eller annat mös och bös. ca 7 gram kolhydrater per 100 gram.

Så om du finner kullamust (vilken som helst), prova! De är jättegoda!

Denna premium skriver de om på sin sida så här:
”Det bästa från höstens skörd har nu tappats på flaska! Nytt för i år är att våra Premium-muster nu även finns i en mindre 25 cl-flaska. Kullamust Premium är vår allra finaste äpplemust, gjord på särskilt utvalda svenska äpplen av sorterna Cox Orange, Belle de Boskoop och årets nyhet Mutsu (Vinterguld). Kullamust Premium 25 cl säljs på utvalda restauranger runt om i hela landet. Ett perfekt alkoholfritt alternativ!”

 

 

Kullamust!

Måste få uppmärksamma er på denna supergoda äpplemust från KULLABYGDENS MUSTERI, helt ÄKTA VARA!
Äpplemusten endast 7,4 kolhydrater!
Man skriver så här om sin must:
Grunden är 100 % ren äppelmust från svenska äpplen som kallpressats. Några har också smaksatts med naturliga fruktjuicer, till exempel körsbär, päron och jordgubbar, och varsamt kryddats med bland annat kanel, kardemumma och ingefära och kardemumma. All must är dessutom helt alkoholfri.

Man kan gott (om man tål det) unna sig ett glas sådan lyxvara om man hittar den.
Vi hittade dessa på Coop.

Bloggar etiketter: