Ett Liv (över)fullt av prylar………….Ja, det är faktiskt precis så som det är. Helt sjukt att hela tiden fylla på i skåpen med mer saker. 
Handla nytt på Ikea, Ullared mm för att när man kommer hem, stuva in det i skåp och garderober.
Japp, så jag gör slag i saken och börjar rensa undan i garderoberna inför semestern. Skönt att komma hem till ett rensat och fräscht hem :)) Känner jag mig själv rätt, så har väl semestern innehållit en hel del shopping också...........Reningsborg ligger ju bara ett stenkast från stugan och Frölunda Torg kan få sig ett och annat besök vid regn :))

Av ren nyfikenhet gick jag med i #crop100........att under ett år sälja eller skänka bort 100 av sina saker.
Kan vara både stort och smått......dyrt eller billigt.


"Crop100 är ett projekt. Eller en utmaning. Eller en livsstil, beroende på hur du väljer att se det. Det handlar om att göra sig av med materiella ägodelar och frigöra mentalt och fysiskt utrymme för att minska röran i sitt liv. Det handlar också om att utforska vad alla prylar och ägodelar gör med oss, vårt samhälle och vår miljö.
Crop100 går ut på att göra sig av med 100 saker inom ett år (det är en sak var tredje dag). Grejerna kan vara stora eller små, dyra eller billiga. Du kan sälja dem, skänka bort dem till välgörenhet eller ge dem till vänner (eller främlingar). Du kan kasta bort dem också, även om det ska vara det sista alternativet."