Knäckigt tips med rädisor

rädisor_recept_tips
Nu är dom här! Dom knallröda, rosiga och krispiga rädisorna! Finns det nåt godare att ”knapra” på är rädisor?? :-P Har man nu knaprat morötter en hel vinter så är detta som en resa till medelhavet direkt från snöstormen! Guuuuud så gott!

Idag har Nicke klippt gräsmattan, första gången i år, grillen har gått varm hela helgen, svalorna störtflyger framför katterna och börjar bygga sina bon under vindskivorna. Kan det bli mer vårlikt än så?! Trots att det stormar och blåser så skiner solen och det är sommar i luften! Har faktiskt längtat efter värmen ända sen Grekland… Apropå det så kommer inlägget med greklandsresan snart, har så vansinnigt många bilder jag vill lägga upp så det har tagit sin tid, men snart ska ni få se! ;-)

Rädisor var ämnet och här kommer ett så busenkelt tips på ett gott, knaprigt mellanmål, nattamat eller vad du vill; Knäckebröd +färskost + skivade rädisor + port salut och ett varv med pepparkvarnen och lite flingsalt!

Har blivit lite smått förälskad i leksands nya knäckebröd ”mini-rut”… Jag har i hela mitt liv tidigare älskat Wasa husman och Wasa sport som jag i princip är uppväxt med, men nu har jag lämnat Wasa, faktiskt!

Leksands knäck ÄR godare! :-P

Vilken är din knäcke-favorit?? 

knäckebröd_rädisor
Små naggade, knapriga bitar knäcke med rädisor! Bygg små ”berg” av allt – det är godare att äta så! :-P