Tips – 20% rabatt!
Inlägget innehåller reklam för Bodystore.com i form av annonslänkar. Läs mer om dessa länkar här! Hej på er! Vill bara lite snabbt tipsa om att bodystore.com, en av mina favoritbutiker på nätet, har en kampanj just nu som ger dig 20% rabatt på hela sajten! Gäller för ett köp per kund och rabatten gäller inte… Continue reading Tips – 20% rabatt!
Matfilosophie i lokaltidningen!
Hej! Nu i veckan har jag varit med i Lokaltidningen här hemma med en liten artikel om min nya kokbok. Kul att få med en artikel och hoppas några av deras läsare blir sugna på att köpa min fina kokbok Matfilosophie. Lite längre fram kommer jag även vara med i tidningen Bättre Hälsa, som är […]
Förboka Baka matbröd med LCHF till förmånligt pris!

Nu går det att förboka Baka matbröd med LCHF till förmånligt pris med rabattkoden ”bakamatbröd” hos BOKUS!

bokus_baka_matbrod_med_lchf_314x230.jpg

Du kan välja att klicka på bilden eller på länken Baka matbröd med LCHF här i inlägget, eller klicka på bilden till höger i bloggen som kommer ligga fast under hela kampanjtiden. Länkarna bär in till BOKUS och där gör du din förhandsbokning och skriver bakamatbröd i kassan som rabattkod.
Om det inte fungerar blir jag tacksam att få veta detta så jag kan hjälpa till att lösa de problem som eventuellt uppstår.

GOTT BAKNÖJE ÖNSKAS ER ALLA!

 

 

Bloggar etiketter: , ,