Punktförbränna går det?

Nej det sägs ju inte gå, men vad skulle ni kalla detta då?
Nu kliver jag verkligen utanför min bekvämlighetsgräns och visar mina alldeles egna privata lår, som bara folk får se på stranden ;) Vill också bara berätta innan någon går i taket att jodå, jag står med ett A4 mellan fötterna ;)

Och ni som är redigt trött på mitt tjöt om body wraps (ört-wrappsen) stänger ögona och låtsas detta inlägg inte finns.

Men jag tror också ni som fortsätter läsa förundras precis som jag över vad denna örtkräm (uppfunnen av en gammal medicinkvinna i Mexiko) kan göra för oss!
Ser ni också att huden är annorlunda? Groparna är så gott som väck! + att detta jäddra svabb som ger mig skavisar minskat drastiskt!! Nu ska jag gå på med 1 pkt body-wraps till och hoppas klämma ytterligare lite till på lårbullarna på insidan.

Vad har jag gjort? Jo, jag har använt 2 pkt body wraps (en halva på varje lår insidan och smörjt morgon och kväll med defining gel. Jag har inte tränat eller ändra kosten någonting, bara wrappat (insidan) och geleat låret ner mot knäna! Detta har tagit ca 4 veckor att uppnå!
Beach 2015 är definitivt på gång för mig iaf!

Nu är det säkert också någon som undrar hur det går med min enorma mage, jodå, den minskar sakta men säkert… men den är ännu för intim för mig att lägga ut helt officiellt på internet ;)