Detoxa fettcellerna och de krymper…

Det är så it works krämerna fungerar, ifalll någon grunnade över det ;)

Jag är ju alltså väldigt glad. Lika glad som när jag gick ner lite i vikt med LCHF!

Kolla här på min dubbelhaka! mellan dessa två bilder är det ca 4 veckor, och jag har smörjt med en örtkräm som heter Defining gel morgon och kväll. Rubbat upp den med varmt vatten och en rivig frotté-tvättlapp för att säkerställa att porerna öppnar sig.
Smörjt med högst 1/4 tsk av denna gel.

Man ser ju ganska tydligt att linjen är annorlunda från hakan och ner till halsen, och värt att notera är att ”pluffsigheten” i ansiktet också är borta. Häromdagen sa någon i min närhet att mina smilgropar håller på att komma tillbaka!
För att visa ansiktet framifrån så kommer här en bild där det är ca 3 veckor mellan bilderna, och här ska man kika på labiallinjerna. Kolla vilken enorm skillnad på fårorna från munnen och ner mot hakan! På bara tre veckor!
Ansiktet får ju iofs facial masken med jämna mellanrum sedan dec och eye&lip krämen i just dessa linjer vid näsa och mun och också ögonen. Så bilden till höger är från slutet jan och nästa från ca mitten feb.

Även här ser man skillnad i hakans och kindernas pluffsighet och man noterar ju också här att dubbelhakan är på tillbaka gång.
Notera gärna att ögonlocken inte hänger och tynger på fransarna längre heller ;)

Visst är jag 55 snart, men jag tycker faktiskt att kan man bara använda lite örtkräm och se fräsch ut och inte bli saggig och hängig så tycker jag att jag får göra det. Man måste väl inte bli hängig bara för man blivit 50 eller!?
Allt i synnerhet då detta inte gör ett dugg ont, jag menar här behövs ju inga sprutor eller knivar ;) bara lite goa örtkrämer!

Vill också passa på att annonsera efter en eller två distributörer! Är du intresserad av att sälja dessa mirakelprodukter antingen via partyn och mun mot mun metod, eller på din hud/friser salong? Tveka inte ett ögonblick att kontakta mig!
Vore jätte roligt att få inleda ett samarbete med just DIG!