Tog mig lite långledigt!


Gomorron! Nu så är jag tillbaka i rutan. Efter en otroligt skön långledig helg ska jag se till att uppdatera er flitigt idag. Har ju mycket att berätta. ;-) Jag hoppas ni alla har njutit av sommarvärmen och att ni som fortfarande har snö kvar snart blir förskonade för visst är det skönt ute nu! Här hemma på ön har det varit full rulle på aktiviteterna hela helgen. Den årliga borgholms crusingen i lördags, och en heldag på Ölands motordag med bilutställning och marknad. Grillkväll och samling som vanligt hemma hos oss innan kvällens crusing stod för dörren. Förra årets bilder hittar du här, då var jag desto flitigare med kameran också! ;-)

Vi har verkligen njutit av trevlig sällskap hela helgen och folk har kommit och gått och vi har haft kanontrevligt med allt och alla! Har som sagt inte fotat så mycket utan försökt ta mig lite ledigt och bara ”varit” så bilderna är sparsamma iphonebilder.


Joline & nicke tvättade ”låne-cadillacen” inför lördagens crusing i borgholm.


Under lördag dag strosade vi runt på borgholms torg och gator och kollade in bilutställningen, flyguppvisning och alla marknadsstånd.  Jösses va folk!! ;-) Lilla midsommar minsann…


Kvällens enkla grillbord innan vi begav oss på cruisingen… Recept på hemmagjord räksallad kommer…