De 4 vinnarna av muffin & cupcakemakers!


Tävlingen om de fyra muffin och cupcakemakers gick av stapeln i onsdags och avslutades igår midnatt, nu är det dags för mig att presentera vinnarna!

Tack alla ni som bidrog med era ideér, tips och funderingar, det har verkligen varit givande att läsa era kommentnarer och jag hoppas ni andra snappar upp alla tips ni kan vare sig de lagas i maskin eller utanför! :-P

Med följande bidrag : 

Veronica
Jag skulle vilja prova att göra rotsaksbakelser i maskinen. Riva potatis, morot, palsternacka och lite rotselleri, blanda ihop dem med lite salt och peppar och sen fördela i formarna. Toppa med Västerbottenost och lite grädda. Sen grädda dem. Serverar dem med en fantastisk rödvinssås som fått koka ihop länge och en nygrillad medium rare hängmörad entrecote.

Annika (Västerås)
Frukost frallor :-) Köttbullar med olika fyllning. Kroppkakor. Vaniljkräms fyllda bullar, Smördegs inbakad västerbottensost. Det var några idéer. Så nu hoppas jag på turen :-)

Sören
Detta vore en perfekt liten maskin till sambon som gillar att baka både muffins och cupcakes m.m. Själv så gillar jag munkar så det vore kanske något att testa….

Anna D
Jag skulle göra små mini-Västerbottenpajer. I med smördeg och låt förgrädda. Sedan har man röt ihop ett ägg, lite vispgrädde och en massa god riven Västerbottenost alternativt en god cheddar. Häll i de förgräddade skalen och kör tills det är klart. Verkar väl jättegott? :)

Kan serveras med lite gräddfil, en dillvippa och rom på toppen, perfekt till studentfest och midsommar.

 

Grattis till er!
Ni har vunnit varsin muffin & cupcakemaker!

Hör av er till mig (kryddburken@telia.com) så snart ni kan med  fullständigt namn
samt leveransadress så kommer paket på posten.

Tävling i samarbete med Empire


Empire finns även på facebook här >> Och twitter här >>
Företaget bakom muffinsmakern heter Empire och varumärket för Muffin & Cupcakemakern är C3