Lite nytt i köket gör det bara ännu mer hemtrevligt
Så sjukt nöjd med min insats, må jag säga......Gick och tyckte att skåpet absolut inte passade in här hemma, men ändå fyllde sin funktion. (går in otroliga mängder med prylar, vilket jag upptäckte när det tömdes innan ommålning)

Efter ett evigt slipande blev det till sist klart för betsning. Som en sista finish lades det på ett lager matt lack. Ja, ett måste om skåpet skall kunna hållas rent.


Grekland på burk


Visst blev det fint? Nu har iv lit av stranden och allt stenplock och snäckor i en liten glasburk på köksbordet med etiketten ”Greek” ;-)


Träetiketterna köpte jag på Netto igår, helt trärena som jag sedan brände, smorde in i olja, sot lera och kaffe.. Blir ju hur fint som helst och passar bra såhär i juletid då det ska ges bort presenter och hemmagjorda julklappar.

The post Grekland på burk appeared first on Kryddburken.se.

Lavendelhjärta och lite annat pyssel…


J
a, nu är jag i pysseltagen igen och mina senaste alster kommer från bland annat från kryddlandet där lavendeln står så fin. Bara plocka in några kvistar och låt doften sprida sig i huset. Kottar och stenar direkt från backen! :-P Det behöver inte vara så avancerat… Med lite stråltråd, hönsnät och sprayfärg kommer man långt…


S
varta stenar som kolbitar, men med lite vit färg kan man använda dom som dekoration i krukor eller rabatter, eller varför inte i en skål på bordet…


E
tt stort fluffigt hjärta av skogens kottar! ;-)


J
olines vackra stenar som hon målade landskap på…