Daimbulle, hiss eller diss?


Ett rött, hjärtformat paket fyllt med daimbullar anlände i fredags! Nicke & barnen provsmakade direkt och tycke ”gott”, följt av ”supergoda” och med tanke på mängden bullar som försvann så tror jag inte dom ljög… ;-)

Jag provsmakade ett litet hörn och tyckte; ”torra & trista”…

Jag är väldigt kräsen när det gäller söta bakverk då det inte finns nånting enligt mig som kan konkurrera ut hembakade kanelbullar… Allt köpt brukar dissas av mig i regel och i övrigt kan jag sällan påstå att något i sötväg lockar mer än en smörgås! Haha… :-P

Men iallafall, nu provade vi och betygen varierade. Bullarna ÄR torra och tråkiga, men allt går ju att råda bot på. Ett par sekunder i micron och det blev en helt annan bulle så tvetydigt omdöme där men man behöver ljumma dom lite för att det torra och tråkiga ska ersättas av framförallt doft av bulle överhuvudtaget och fyllningen som faktiskt är generöst tilltagen är det inget fel på men smakar inte daim utan vanlig ”bullfyllning”…

Så det blev väl både hiss och diss kan man säga!


Har ni provat??