Amerikansk äppelkaka

Nyp ihop smör, mjöl och vatten till deg. Lägg i plastpåse i kylen medan du skalar och klyftar äpplena fint. Blanda socker + alla kryddorna i en skål. Dela degen och kavla ut ena halvan. Klä en pajform med den och nagga botten. Strö lite sockerblandning på botten, lägg i äpplena och strö på resten […]

Inlägget Amerikansk äppelkaka dök först upp på Äppelpaj.se.

Anitas rörda äppelkaka

Äppelkaka i långpanna! Anitas rörda äppelkaka  – en riktigt god äppelkaka i långpanna! Portioner: 6-8 Tillagningstid: 90 minuter INGREDIENSER 100 g margarin 2 dl strösocker 1 msk vaniljsocker 1 ägg 1½ dl mjölk 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver FYLLNING: 2-3 äpplen, i klyftor 1 tsk kanel 3 tsk socker   Gör så här Rör […]

Inlägget Anitas rörda äppelkaka dök först upp på Äppelpaj.se.

Anitas rörda äppelkaka

Äppelkaka i långpanna! Anitas rörda äppelkaka  – en riktigt god äppelkaka i långpanna! Portioner: 6-8 Tillagningstid: 90 minuter INGREDIENSER 100 g margarin 2 dl strösocker 1 msk vaniljsocker 1 ägg 1½ dl mjölk 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver FYLLNING: 2-3 äpplen, i klyftor 1 tsk kanel 3 tsk socker   Gör så här Rör […]

Inlägget Anitas rörda äppelkaka dök först upp på Äppelpaj.se.

Äppelkaka från Brösarp

Alla gillar äppelkaka – men ibland kan det bli lite tråkigt också. Det här är en variant med mycket mandelmassa i, något som ger en härligt tät kaka med fin struktur och massor av smak. Håller sig bra länge – och går utmärkt att frysa. Äppelkaka från Brösarp från Claes Karlsson ”Mer än bara äppelkaka” […]

Inlägget Äppelkaka från Brösarp dök först upp på Äppelpaj.se.

Äppelkaka från Brösarp

Alla gillar äppelkaka – men ibland kan det bli lite tråkigt också. Det här är en variant med mycket mandelmassa i, något som ger en härligt tät kaka med fin struktur och massor av smak. Håller sig bra länge – och går utmärkt att frysa. Äppelkaka från Brösarp från Claes Karlsson “Mer än bara äppelkaka” … Continue reading Äppelkaka från Brösarp

Inlägget Äppelkaka från Brösarp dök först upp på Äppelpaj.se.

Äppelkaka från Brösarp

Alla gillar äppelkaka – men ibland kan det bli lite tråkigt också. Det här är en variant med mycket mandelmassa i, något som ger en härligt tät kaka med fin struktur och massor av smak. Håller sig bra länge – och går utmärkt att frysa. Äppelkaka från Brösarp från Claes Karlsson ”Mer än bara äppelkaka” […]

Inlägget Äppelkaka från Brösarp dök först upp på Äppelpaj.se.

Äppelpaj med havregryn

Nyttigare äppelpajreceptet med havregryn – enkelt och gott recept på äppelpaj med havregryn. Enklaste äppelpajreceptet för dig som gillar smulpaj med äpplen som inte vill bli kladdig själv när pajdegen ska blandas. Ett enkelt och nyttigare äppelpajreceptet där man får en riktigt god äppelpaj, men utan själva kladdet. Då du inte behöver använda lika mycket […]

Inlägget Äppelpaj med havregryn dök först upp på Äppelpaj.se.

Äppelpaj med havregryn

Nyttigare äppelpajreceptet med havregryn – enkelt och gott recept på äppelpaj med havregryn. Enklaste äppelpajreceptet för dig som gillar smulpaj med äpplen som inte vill bli kladdig själv när pajdegen ska blandas. Ett enkelt och nyttigare äppelpajreceptet där man får en riktigt god äppelpaj, men utan själva kladdet. Då du inte behöver använda lika mycket … Continue reading Äppelpaj med havregryn

Inlägget Äppelpaj med havregryn dök först upp på Äppelpaj.se.

Äppelpaj med havregryn

Nyttigare äppelpajreceptet med havregryn – enkelt och gott recept på äppelpaj med havregryn. Enklaste äppelpajreceptet för dig som gillar smulpaj med äpplen som inte vill bli kladdig själv när pajdegen ska blandas. Ett enkelt och nyttigare äppelpajreceptet där man får en riktigt god äppelpaj, men utan själva kladdet. Då du inte behöver använda lika mycket […]

Inlägget Äppelpaj med havregryn dök först upp på Äppelpaj.se.

Knäckig äppelpaj

Knäckig äppelpaj – en riktig god och knäckig äppelpaj recept. Ett enkelt recept på en av de godaste och knäckigaste äppelpaj recepten. Tillagningstid ca 20 minuter Svårighetsgrad Lättlagat Ingredienser (6 portioner) 6 medelstora höstäpplen 2 dl vetemjöl 2 dl socker 100 g smör Gör så här Sätt ugnen på 225°C. Skölj äpplena, ta ur kärnhusen. […]

Inlägget Knäckig äppelpaj dök först upp på Äppelpaj.se.