Sexton Feta Biffar
Sexton Feta Biffar
Källa: Sockerfritt
Portioner: 4-8

Ingredienser:
16 feta pannbiffar:

500 g nötfärs, ca 15 %, ca 1030 kcal
1 stort ägg, ca 75 kcal
130 g fetaost, ca 386 kcal(1/2 förp Eridanous feta, Lidl)
1 msk vispgrädde, valio laktosfri, ca 40 kcal
1 msk havrekli, ca 30 kcal
1 tsk sambal oelek, eller 1/2 tsk harissa
1 tsk salt, lite malen svartpeppar
ev. 1 tsk shahi jeera, indisk kummin, eller 1/2 tsk spiskummin
Gör så här:
Ett bra basrecept på pannbiffar som blir saftiga och goda tack vare fetaosten. Stek de i smör, smör/olja el ghee, så de får färg. Lägg i en ugnsform och låt grädda klart i ugnen 5-10 min i 200 grader. Om ni räknar kalorier innehåller de ca 97 kcal styck, men då har jag inte räknat med smöret, så med stekfett kanske runt 120 styck eller nåt..

Blanda ägg, grädde, mosad fetaost, kryddor och havrekli i en bunke. Blanda sedan i färsen och låt vila en halvtimme i kylen, eller över dagen.

Knåda ihop smeten på diskbänken ungefär som när man bakar bröd, och dela den med kniv i 2 delar, vardera 4 och sedan halvera alla bitar, så har du 16 lika stora pannbiffar, stek 8 åt gången, eller dubblera receptet och stek så det räcker några dagar..

Steka i t.ex 1 msk ghee, ca 100 kcal
Vaniljmilkshake på bästa snabbmatsstället!


När jag ändå håller på med snabbmats-recepten på chili cheese och jalapeno poppers så kan jag väl få läska med en milkshake till? Skillnanden är att du slipper stå och titta på stressad personal inne på ett snabbmatsställe med stekos och lukten av frityrolja. Här bjuder jag istället på solnedgång, sprakande eld, sittplats på ekbänk med renskinn och en fantastiskt drömmande utsikt över kohagen! De e väl grejer de?

En vaniljshake svänger du ihop med stavmixerna i ett nafs, det går så snabbt så du hinner knappt blinka! ;-) Sen är det bara att sätta sig och njuta framför muurikkan i väntan på de godaste pannkakorna ever! Det går liksom inte att jämföra med Mc Donalds, Max, eller Burger king… Det är bara sååå mycket bättre! :-P

Det här behöver du : 
4 dl mjölk
2 tsk vaniljsocker eller ännu hellre fröna från 1 vaniljstång
1 msk florsocker
250 gram gammaldaga vaniljglass

GÖR SÅHÄR : 
Ner med alla ingredienser i en hög bunke, mixa med stavmixer. Häll upp i två glas. Servera genast!


Muurikka-pannkakorna som blev kvar när vi ätit oss mätta. Recept hittar ni här >>

Nu ska jag försöka kurera min hals, håller på bli förkyld en sån där långdragen, envis historia då jag alltid luckas tappa rösten fullständigt. Joline är redan hemma med ont i halsen o feber och jag tror att kära maken blir hemma imorgon också. Han har fått vårens första pollenallergi och förkylning därtill… :( Pannkakor är förresten de som alltid är och har varit en stående ”vab-dags-lunch” när barnen är sjuka. Å frisk luft på köpet skadar ju knappast!

 

Jalapeno poppers


Jalapeno poppers! Ett av det där goda snacks-tilltuggen som bara är så oemotståndliga, precis som chili cheese med sin hetta av chili och krämig smältost. Dessa poppers har jag inte friterat utan fylld med samma oströra som jag gör till chili cheese, sedan lindat med bacon och grillat.

Den med vant öga kan mycket väl se att de oranga i burken inte är jalapeno, det är mini snacks paprikor. Enda anledning till de valet var att vi ville dra ner lite på det alltför starka så även barn kan äta. (räcker upp en hand!) Istället för fyllda jalapeno blev det alltså fyllda små minipaprikor. Fyllningen däremot består av en hel del finhackad grön jalapeno så det blir rejält starka ändå! ;-) Gör som ni vill, använd dessa små paprikor, eller färska jalapeno.

ca 10-12 st
Det här behöver du :
2 dl finriven hushållsost
4 skivor plastad, cheddarost (såna man lägger på hamburgare, finns även färdigriven sådan i förp.)
60 gram philadelfiaost
3 msk finhackad, grön, inlagd jalapeno
5 droppar D´Elidas chilisås
½ krm salt

GÖR SÅHÄR : 
Finriv osten. Det går alldeles utmärkt att riva den skivade cheddaren också, bara ta små bitar och riv på fina sidan med ett stadigt ”tum-tryck”! Rör ihop med gaffel tillsammans med färskosten. Droppa i chili efter tycke och smak. Salta. Dessa blev rejält heta och man blir en smula törstig om man säger så men visst kan man ta i lite till om man vill spruta eld eller så minskar man lite. Prova dig fram, det blir nog bäst.

Fyll varje paprika/jalapeno med oströran, det är lite pilligt men det går bra med en liten tesked. Lindan en baconskiva runt varje. Lägg första biten av baconet över snittytan så du täcker hålet och rullan sedan runtom. Stek eller grilla tills baconet är knaprigt!

Om du vill fritera dom istället?

GÖR SÅHÄR :
Rulla varje jalapeno/paprika i vetemjöl. Doppa i äggsmeten och sist i panko. Sen är du försiktig när du ska fritera. (om du inte använder fritös, det är lite smidigare) Lägg ner dom försiktigt och håll händerna så lång ifrån oljan som möjligt. Använd med fördel en lång pincett. Fritera ca 45-50 sek så de blir gyllenbruna. Du måste hålla värmen ganska hög annars behöver dom ligga i längre och då rinner osten ut. Hög värme och snabb fritering så har du hela härligheten kvar på insidan.

Äggsmeten : 
1 dl vetemjöl
1½ dl mjölk (mjölken kan bytas ut mot soda eller lättöl) 
1 ägg
1 krm salt

Panering :
Vetemjöl
Äggsmet
Panko


Ursöta små mini paprikor, hittade dom på Netto.


Skär av hatten, ta ur innerväggar och kärnor.


Fyll med oströran.


Fyllde även några små vanliga kebab-pepperoni och friterade dessa. HOT goda tyckte maken! :-P


Pepperoni poppers, friterade.


Paprika poppers med ost & jalapenofyllning, baconlindande och grillade.


Recept på chili cheese hittar du här >>

Chili cheese, i made it!!


Äntligen fick jag till dom! Dom där krämiga, heta, ost och jalapenofyllda chili cheesen som finns på Max o Burger King! Man kan lätt leva utan hamburgare och pommes o alla dipper o sånt från snabbmats-haken, men man kan inte leva utan chili cheese! Så är det bara. Det var inte meningen att det skulle bli just chili cheese idag, så därför är jag extra stolt nu då jag lyckades! :-P

Jag hade förberett för att göra ”jalapeno poppers”. Fyllda färska jalapeno med en oströra blandat med finhackad, inlagd, grön jalapeno. Det ska jag göra också, snart!

Men jag tyckte jag fick till just ostfyllningen så himla bra så jag började rulla små chili cheese å tänkte att jag provar väl då, men hade inga högre förhoppningar. Sen doppade jag dom i vanligt vetemjöl, vispade ihop en basic pannkakssmet med mjöl, mjölk, ett ägg och lite salt. Doppade bollarna däri och sen en vända ner i ströbröd. OBS! Du ska inte använda ströbröd, utan panko, men nu hade jag inte panko hemma men kom ihåg de om du ska prova. Panko blir så mycket godare till all slags panering.

*Panko är ett asiatiskt ströbröd, hittas i välsorterade mataffärer men kan också bla. beställas här >>

Ja, å eftersom jag är väldigt känslig och verkligen avskyr allt vad fritös och gatukök luktar så hällde jag olja i traktörpannan istället och friterade dem däri. Hög värme, prova först med en smula vitt bröd. Fräser det och tar färg snabbt så är det lagom värme på oljan. Ha ett lock i närheten, man vet aldrig… Olja är inte att leka med!

Ja, å så blev det helt plötsligt bara en massa chili cheese av de. Nu är dom slut… ;-) Förbaskat GODA, å de enda jag kommer justera nästa gång är då som sagt panko, istället för ströbröd. Nu har jag hittat mitt favoritrecept som jag inte ska slarva bort!

ca 25 st
Det här behöver du :
2 dl finriven hushållsost
4 skivor plastad, cheddarost (såna man lägger på hamburgare)
60 gram philadelfiaost
3 msk finhackad, grön, inlagd jalapeno
5 droppar D´Elidas chilisås
½ krm salt

Äggsmeten : 
1 dl vetemjöl
1½ dl mjölk (mjölken kan bytas ut mot soda eller lättöl) 
1 ägg
1 krm salt

Panering : 

  1. Vetemjöl
  2. Äggsmet
  3. Panko

GÖR SÅHÄR : 
Finriv osten. Det går alldeles utmärkt att riva den skivade cheddaren också, bara ta små bitar och riv på fina sidan med ett stadigt ”tum-tryck”! Rör ihop med gaffel tillsammans med färskosten. Droppa i chili efter tycke och smak. Salta. Dessa blev rejält heta och man blir en smula törstig om man säger så men visst kan man ta i lite till om man vill spruta eld eller så minskar man lite. Prova dig fram, det blir nog bäst.

Rulla till ovala ägg, ca en fylld tesked till varje. Rulla i vetemjöl. Doppa i äggsmeten och sist i panko. Sen är du försiktig när du ska fritera. Lägg ner dom försiktigt och håll händerna så lång ifrån oljan som möjligt. Använd med fördel en lång pincett. Fritera ca 45-50 sek så de blir gyllenbruna. Du måste hålla värmen ganska hög annars behöver dom ligga i längre och då rinner osten ut. Hög värme och snabb fritering så har du hela härligheten kvar på insidan.


Finriven hushållsost, finriven cheddarost…


Rör ihop med färskost och finhackad grön, inlagd jalapeno. Röran ska vara väldigt ”torr” i konsistensen så det behövs inte mycket färskost.


Öka på hettan med D´Elidas chilisås, så många droppar som du tycker bli lagom. Smaka av. Å så en gnutta salt. Sen är det bara att rulla små ägg, panera och fritera. Låt rinna av och svalna något på hushållspapper.


Ät och njut! Chili cheese – to die for!! ;-)

 

Min äppelpaj

Perfekt recept för 4 personer och otroligt gott! Ingredienser Smuldeg 1 dl vetemjöl 1 dl havregryn 1 msk socker 100 g margarin Pajfyllning 6 äpplen 2 msk socker Gör så här Smörj formen. Finfördela margarinet och blanda med mjöl och socker till en grynig massa. Skär äpplena i tunna skivor och lägg dem i formen. … Continue reading Min äppelpaj

Inlägget Min äppelpaj dök först upp på Äppelpaj.se.

I 5år har jag matbloggat!


Det är idag 5 år sedan jag publicerade mitt första inlägg på något som jag just då nyss hade döpt till Kryddburken…

I 5år har jag matbloggat!

Det har varit en fantastisk resa i matens värld, men framför allt i ”människo-världen” som mött mig. Stöttat mig, kritiserat mig, gett mig lovord och beröm, sågat och analyserat, debatterat med mig och många gånger även hållit med mig i mina åsikter. Det är många år av skriverier, foton som blixtrat i mitt kök och recept som avverkats. En smula sentimental blir jag _alltid_ då nånting stort är på gång. Ja, å där kom första tåren…

När kryddburken föddes fanns egentligen bara en massa bilder på mat jag fotat efter att ha lagat. Recept fanns inga. Bara i huvudet. Jag har aldrig lagat efter recept, bara från ren inspiration. Självklart har jag kollat stektider och temperaturer på kött i nån bonniers kokbok och slagit upp styckscheman för gris och nöt o dyl, men bortsett från såna fakta har jag alltid lagat mat efter eget huvud. Inspiration är en annan sak än att följa en text till punkt o pricka.

Inspiration har jag såklart letat överallt! Matbloggar, mattidningar, TV-program, vänners middagar, släktens påbrå och familjens önskemål, men inte minst av min egen erfarenhet från uppväxt, arv och skolans hemkunskap, inte att förglömma! ;-)

Så kom då dagen då jag bestämde mig för att starta en matblogg.
Jag älskade ju att laga mat och att fotografera. Höll igång intensivt ett tag med frilansande som bröllopsfotograf och var ansluten till ett par bildbyråer men tiden blev knapp i och med husbygge, vi skulle gifta oss och barnen började skolan och en massa annat trevligt tog upp min tid om helger, då folk vanligtvis gifter sig så sakta men säkert avtog den lilla karriären jag då hade! Istället började jag laga mat mer avancerat och alltid med kameran i vänster hand o vispen i höger! ;-) Ja… På den vägen är det!

När Joline var liten lagade jag mycket barnmat själv, jag rullade och kokade frikadeller och köttfärssåser och frös in i små burkar. Skar spagetti med kniv och gaffel i minimala bitar och blandade med bechamel och på med lock, in i frysen! Jag passerade majs och gröna ärtor i trådsilen, kokade torsk och gjorde puréer och mos. Jag kokade fruktkrämer och fyllde muffinsformar, och sen in i frysen i lagom stora portioner. Perfekt att packa ner i skötväskan när man skulle iväg och det vankades mellanmål på öppna förskolan eller dyl.

Jo, mat har alltid varit ett intresse jag lagt lite extra energi på.
Dels för att det är roligt att göra allt själv, från grunden, med fina råvaror och dels för att man vet vad man äter. Sen är det ju självklart ett plus om de som äter maten tycker det är gott också! :-P

Varje år har jag firat med en tårta, och till 3-års jubileumet hade jag en stor utlottning varje dag hela veckan med fina vinster till er läsare om ni minns! Nu är det dags igen. Jag måste erkänna att jag faktiskt höll på att missa denna 5-års dag med kryddburken, men tack vare den nya tidslinjen på facebook blev jag påmind när jag höll på greja med kryddburken där.

Herregud!! Det är ju 5år nu??!!  (sa jag tyst för mig själv i måndags eftermiddag)
DÅ först gick det upp ett liljeholmen att idag, tre dar senare är det ju 5-års jubileum!! Jösses amalia och självklart fick jag eld i baken och tusen järn i elden som smidits fram tills idag. Ett 5-års jubileum kan man ju inte bara låta passera sådär, eller hur? ;-)

Jag hoppas ni kommer bli glada! Jag ska hålla er på halster några timmar till men i eftermiddag får ni en överraskning från mig och de samarbetspartner som står mig närmast och många av dom har också varit med sen första åren jag bloggade. Jag är väldigt tacksamt för allt härligt och generöst bemötande jag fått genom åren av alla sponsringar till tävlingar och utlottningar och många av dom har jag lärt känna väl vid det här laget så jag är faktiskt väldigt stolt att i eftermiddag kunna presentera det jag ska.


Jag har ibland fått frågan hur jag kom på namnet kryddburken… Det ska jag berätta nu! 

Jag funderade länge på ett namn som var lätt att komma ihåg, nånting som ingen skulle glömma när man nämnde det i förbifarten och som dessutom skulle vara lätt att söka upp. Jag fundera också på vilken anknytningen namnet skulle ha med mig? Inget, kom jag fram till. Namnet får frambringa sin anknytning till mig med tiden tänkte jag… Å så tänkte jag tillbaka i tiden när jag var liten och vad jag hade för minnen av saker och namn och ett av mina minnen föll på pappas varma mackor med Lawry´s krydda på. Lawry´s kryddsalt är en fin, nostalgikrydda för mig som fortfarande säljs i butik. Utseende på burken påminner mig idag om när jag var liten. Och känner ni mig så vet ni ju att jag kan ju inte motstå minnen och att förälska mig i gamla traditioner så en Kryddburk fick de bli. Nu vet ni de!


Den första loggan jag hade på Kryddburken såg ut såhär. Ja, de va tider de…
På den tiden använde jag både Aromat och Vegeta och fotade inte alls som jag gör idag, förlåt mig för de! ;-)


Det första receptet som publicerades på Kryddburken var Thekakor. Recept här >>

Nu ska jag däremot avsluta lite vackert och runda av med ännu en liten tår på kinden och tacka för alla fina år ni förgyllt mig med. Med era kommentarer, mail, frågor och tips. Ni är universums allra bästa kryddburken-läsare och passa på nu i eftermiddag för detta är till ER som följer Kryddburken, just bara till er…  

Kärlek i massor till mannen i mitt liv som alltid står ut med mig, mina prövningar, experiment och galenskaper! Till min fina familj, ni är mitt allt här i livet! Utan er vore vardagen alldeles dötrist å långtråkigt och… Och alldeles underbar!!   Utan er, inget jag…!

Okej, orkade du läsa ända hit? Handen på hjärtat, orkade du??!
- I så fall är du verkligen en grym ”Kryddburken-läsare” Puss, Puss!  ;-)

 

Muurikka-premiär i kvällssolen med stekt palt, smör & lingon!


Det finns söndagar och så finns det söndagar!! Och lata söndagar… :-P
Då när man bara vill njuta med familjen, inte prata i telefonen, inte städa och feja och rensa garderobar eller sortera tidningar… Såna dagar då man bara vill sitta tätt ihopkurade i soffan, hitta på saker ute med barnen, äta en fullständigt okomplicerat middag och fortsätta njuta efter sista tuggan utan disk och utan att slösa på en enda myskalori!

När det dessutom är en söndag då solen värmer och snödropparna trängs upp ur marken och vintergäcken skapar gula hav utmed gräsmattorna, då är det ”lat-söndags-mys-middag” som står på menyn!

Jag pratar naturligtvis om muurikkan!

Vi la ner lite kärlek på att rusta upp den inför vår och sommarsäsongen. Nicke slipade av den lätt med stålull och sen diskades den med ljummet vatten och fick torka i solen insmord i lite rapsolja sen blev den som ny igen! Och levererade gjorde den, precis som alltid en fullkomlig stämning och god mat när vi satt där på ekbänken och bara njöt av den blänande kvällssolen!

Då kan det också vara bra att ha lite reserver från storkok av palt, skuret i tärningar liggandes i frysen! Bara att ta upp, i med smör i pannan och steka på! Ät på papperstallrikar så slipper ni disken och elden får en sista skjuts efter maten!

Visst sa jag _lat_ söndag!?? ;-) Jodå, å de behövdes verkligen inför den här veckan o allt den kommer bjuda på!

Ni där ute som har koll på läget vet vad jag syftar på, och ni som är grymt nyfikna får använda er av lite ”bakåt-i-tiden-forskning”… :-P


Fina, älskade lilla muurrikkan!!! 


Det blir inte enklare, godare och mer stämningsfullt när man kan av njuta av en papperstallrik i knät med nystekt palt på muurikkan en tidig söndagskväll i solnedgång… Nä, de blir inte de! :-P

Koka palt? Recept & bilder här >>

fröiga tekakor – extremt saftiga och goda
fröiga tekakor - extremt saftiga och goda
Källa: Sarararalicious.blogg.se
Portioner: 12 st

Ingredienser:
0,5 dl sesamfön
200 g phiadelphiaost
125 g keso
4 ägg
1 dl krossat linfrö
1,5 tsk bakpulvet
2 tsk havssalt
1 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
Gör så här:
Sätt på ugnen på 175C
rosta sesamfrön i stekpannan och låt svalna
rör samman phiadelphiaost och keso
vispa äggen riktigt fluffiga i separat skål
rör ner krossat linfrö, sesamfrö, bakpulver, mandelmjöl och salt i phiadelphiasmeten
tillsätt lite av äggsmeten och rör om
tillsätt fiberhusken och rör samman
tillsätt lite av äggsmeten allt eftersom och rör samman till en smet. Låt svälla en stund (jag väntade ca 10min)
klicka ut smeten på en pappersklädd plåt (jag smorde bara en plåt och det fungerade bra). Grädda i mitten av ugnen ca 30-35 min tills brödet fått en gyllengul färg. Låt brödet svalna på galler.
Receptet kommer från Annika Rognebys senaste bok Bakglädje till vardags och fest, baka med LCHF utan socker och mjöl.

Jag hade rökt älgkött och avokado på tekakorna och åt en mustig soppa med vitlöksstekta skogschampinjoner och purjolök till.
Röd coleslaw, perfekt grillsallad och gott tillbehör till hamburgare


Jag har hamnat i ett sug av kål, vitkål och rödkål framförallt, med starka kryddor! Pizzasallad, coleslaw och som krispig ingredienser i en rykande wok eller råriven tillsammans med fetaost… Kål ÄR gott!! Det var faktiskt Remsan (Remsans bistro) som fick upp mina ögon tills just rödkålen som hon ofta använder i färgglada sallader! Det är inte bara gott, det är vansinnigt vackert också! Jag använder ofta bara vitkål men nu är jag omvänd, tack Helena! Rödkålen är inte bara ett tillbehör på julbordet så nu vet ni de! Å jag också! ;-)

Sista receptet ni fick med rödkål var i kycklingwoken där jag använder röd spetskål! Till Nickes hamburgare i lördags så använde jag den som ett tillbehör i form av coleslaw så variera din vitkål till röd lite då och då! Det gör inte alls ont!

som tillbehör 4-6 port
Det här behöver du : 

3 dl strimlad rödkål alt. vitkål
1 riven morot
1 hackad rödlök
1 finriven solo vitlök
½ burk creme fraiche (34%)
1 msk majonäs
2 msk pressas citron
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR : 
Strimla rödkål, skala och riv moroten grovt. Hacka rödlöken och finriv vitlöken. Blanda samman allting med creme fraiche och smaka av med pressad citron, salt & peppar.


Naturens konstverk…


Stommen till den röda coleslawen! Var sparsam med creme fraiche med fräs på ordentligt med citron så du får lite stuns och syra i det hela. Det ska inte bli krämigt/såsigt av creme fraichen, den ska bara binda ihop det hela med lite majonäs!


Godaste tillbehören till Burger-king burgare! Solklart!! :-P

Jag har en egen BURGER KING hemma!


Det är inte alla som kan skryta med att ha en egen Burger king hemma va?! Men jag kan, för han e så förbaskat duktig på just hamburgare! Gubben min alltså!

En läsare på facebook igår trodde att kära maken skulle laga snabbmakaroner och mamma scans köttbullar! Ohh no! I det här huset finns varken snabbmakaroner eller mamma scan köttbullar att tillgå och vederbörande hade nog heller aldrig gett sig på den maträtten för det är bra mycket svårare att hålla koll på makaroner som kokar än att göra burgare! Han är alldeles särdeles duktig i köket som ni förstår, fast bara när han själv vill men då brukar de å andra sidan bli väldigt bra! ;-)

Igårkväll satte han huvet på spiken och slog till med de godaste burgarna jag ätit hittills! Oj, oj, oj säger jag bara! Va nu tacksam att han delar med sig av receptet för detta är sådär perfekt vrålgott som det aldrig kan bli nån annanstans!!!! :-P

4 stora burgare
King burgare :
700 gram blandfärs
½ dl vatten
knappt 1 msk Tony Chachere´s grillkrydda
½ tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
1 krm vitpeppar malen

Tillbehör : 
Surdegsbröd i tjocka skivor som rostas
Hamburgerdressing, se recept >>
Sallat
Cheddarost
Tomatskivor
Lökskivor
Inlagd saltgurka
Ketchup
Johnnys sötstark senap
Coleslaw på rödkål, se recept >> 

GÖR SÅHÄR :
Blanda ingredienserna till burgarna, det ÄR viktigt med just Tony´s krydda så har ni inte den så införskaffa omgående! Det är hans allt och får inte glömmas!! Inte ens på den godaste köttfärssåsen eller på den nykokta palten. Min man kan inte leva utan Tony´s! Så inga konstiga genvägar; köp hem Tony´s kryddan! Finns bland annat i de större matvarukedjorna eller att beställas hem från nätet. Info här >>

Grilla eller stek burgarna, antingen i stekpanna eller på muurikka, använd vid stekning rikligt med smör, inte olja! Grillar du hamburgarna på grillen så låt dom ligga en stund på folie på gallret tills de blivit mer hanterabara i konsistensen.

Montera ihop med en halv rostad skiva surdegsbröd. Bred på hamburgerdressing på brödet. lägg på salladsblad, burgaren med dubbla skivor cheddarost, ketchup, lök, tomat, saltgurka och så ytterliggare en halv skiva surdegbröd som du brer med Johnny´s sötstark senap! ÄT!!! :-P


Gör din egen hamburgerdressing med hemmagjord majonäs, kryddad och smaksatt med bostongurka, senap, tomatpuré mm! Blir vansinnigt gott och är busenkelt att göra och sååå mycket godare än köpedressing! Receptet hittar du här >>


Visst är han duktig min alldeles egen Burger king!!? ;-)