Min amerikanska bakbok skickas nu ut!

jag börjar förstå att min amerikanska bakbok Low Carb High Fat Baking 
skickas nu ut till alla som förbokat boken via amazon.com!

Häftigt så det förslår!

Nu blev jag också ordentligt nervös igen…
hoppas nu det inga fel finns i den och att man framförallt kommer uppskatta mina recept.

Low Carb High Fat Baking 9781626360426

 

 

Low Carb High Fat Baking – bakboken i USA!

baka-med-lchf-litenManuset finns nu på mitt skrivbord!!

Nu ska jag bara ha mina åsikter om översättningen och omslag sedan går den till tryck, och väntas utkomma i november i USA!

Jag tycker det är fantastiskt roligt att boken får heta Low Carb High Fat!!

Nu ska det fettskrämda landet USA få se på andra bullar! ;)

 

Bloggar etiketter: , ,

Low Carb High Fat Baking – bakboken i USA!

baka-med-lchf-litenHela den amerikanska översättningen finns nu på mitt skrivbord!! Häftigt!!

Jag tycker det är fantastiskt roligt att boken får heta Low Carb High Fat!! Att min lilla bakbok får ”spränga lightvallen” i USA!
och inte att förglömma första LCHF boken i USA!!

Nu ska jag bara ha mina åsikter om översättningen och omslag sedan går den till tryck, och väntas utkomma i november i USA!
Kommer att ta Gun här till hjälp, Gun som översätter min svenska blogg till engelska och hjälper mig på www.mariannslchf.com
TACK GUN, du är en pärla!

Nu ska det fettskrämda landet USA få se på andra bullar! ;)

 

Bloggar etiketter: , ,

Amerikanska översättningen av min bakbok

9789174242560Nu har det jobbet startat! Blev ombedd att skriva ner några korta texter om mig och om boken på engelska och i helgen så knåpade jag på det. Så idag när redaktören Constance kommer till jobbet finns de på hennes ”skrivbord”.

Detta blir ett otroligt spännade  år och att se denna översättning ta form och mest spännande är ju att se vilken titel de väljer.
Just nu kallas den i mailen: Low Carb High Fat baking!

Det har ju en viss betydelse vilken titel som ges boken och om LCHF kommer användas…

 

Bloggar etiketter: , , ,