Fyllda rullar av rostbiff

Fyllda rostbiffrullar till picknick

Picknickmat

Idag får du tips på en lättfixad och god rätt att ta med ut på picknick i finvädret eller som en mättande frukost.

Du kan också använd rökt skinka, kalkon eller varför inte göra en egen tjälknöl.

Fyllda rostbiffrullar 2 port

200 g skivad rostbiff

1 finhackad avocado

1 dl keso

2 msk crème fraiche eller majonnäs

2 msk fintärnat äpple

5 cm strimlad purjolök

½ tsk äppelcidervinäger

Salt och svartpeppar

Blanda alla ingredienser till röran. Lägg ut rostbiffen på en skärbräda.

Klicka på en matsked av röran i ena änden av rostbiffen och rulla ihop.

Lägg i lådor och fyll på med en sallad av avocado, cocktailtomater, gurka och purjolök.

Kallpressad olivolja och lite balsamvinäger över. Några körsbär följde med som dessert.

Rostbiffrullar med Avocadosallad och Körsbär


Picknick i vårsolen
Picknick vid Ulvsundasjön vid skonerten Constantia...

Picknick vid Ulvsundasjön och T/S Constantia…

Utemat

Nu har äntligen vårvärmen kommit, så häromdagen blev det picknickpremiär.

Jag är mycket i Stockholm hos Lennart nu, det är en fantastisk stad inte minst när det gäller att erbjuda fina oaser för en måltid i det fria.

Här tog vi en promenad längs Ulvsundasjön och njöt av vårsolen och en fräsch kycklingsallad med vacker utsikt vid skonerten Constantia.

Rimmad kyckling 2 port

1 kycklingbröst med skinn à 150 g

1 msk salt

1 tsk paprikapulver

Strö salt och paprika jämnt över kycklingen.

Lägg i en påse i kylen över natten, gärna längre. Vänd några gånger under tiden.

Stek kycklingen 10 minuter i rejält med smör, vänd flera gånger så inte paprikan bränns.

Stäng av värmen och låt bröstet ligga kvar med lock eller folie över en stund, för att värmen ska fördelas i köttet.

Skär sen bröstet i sneda skivor. Jag tog med kycklingen på picknicken när den var helt nystekt.

Wonderbag på picknick...

Wonderbag på picknick…

Rimmat kycklingbröst

Jag fraktade kycklingen i en matlåda i minivarianten av Wonderbag och tillsammans med likaså nylagade, chèvregratinerade rödbetor fick vi en ljummen lunchsallad.

Vi åt kycklingen och rödbetorna till en sallad på rucola, tomat, kaprisbär, päron, olivolja och sherryvinäger.

Några skivor smör fick också följa med, så vi blev riktigt mätta och belåtna på vår sallad.

Vill du ha tips på en kall picknicksallad, så klicka på bilden nedan.

Ostsallad med Varmrökt Sidfläsk, Vitkål och Cocktailtomater till Picknick


Lättlagad pannbiffsmörgås till höstens utflykter
Picknick med andligt sällskap...

Picknick med andligt sällskap…

Picknickmat

Nu är jag hemma i Östersund igen efter en härlig vecka på Klämmingsbergsbadets Camping i de djupa skogarna i Sörmland.

Vädret har varit fantastiskt hela veckan, det har inte kommit en regndroppe på hela tiden.

Mycket naturupplevelser har det blivit, något som både jag och Lennart njuter mycket av.

Vi hade en liten hyrbil så vi kunde åka runt på de vackra småvägarna i det kuperade landskapet.

Det blev mest lantliga dagsutflykter och mat lagad hemma, men två gånger åt vi riktigt god mat ute, dels på Gnesta Strand och på Ågården i Trosa.

Rimmad lax på Ågården i Trosa...

Rimmad lax på Ågården i Trosa…

På Gnesta Strand har vi ätit gott många gånger genom åren, men Ågården var en ny bekantskap.

En mycket angenäm sådan, både maten och serveringen var av riktigt hög klass.

Jag åt Pulled Pork Burger fast utan bröd, med aioli, sallad och några goda klyftpotatisar på färskpotatis. Lennart tog en riktigt fin rimmad lax med dillstuvad färskpotatis.

Vi bad om glutenfritt, så hans färska potatis var stuvad bara med grädde och dill, mycket gott.

Nu är ju potatis inte vardagsmat i vår LCHF/Paleo-kost, men några gånger per år njuter vi av det som en delikatess.

Min rätt var den godaste dragna gris jag smakat, en fin karré långlagad i en kryddig barbecuesås med extra jalapeños. Ofta är ju barbecuesåser väldigt söta, men inte den här.

Trosa å...

Trosa å…

Vi pratade med ägarna, Therese och Thomas Klarbrant, de satsar på riktigt bra råvaror och håller nere kolhydraterna i maten vilket säkert uppskattas av många fler än oss.

Under veckan åkte vi också till några av våra favoritplatser för mat ute i det fria i trakterna runt Gnesta.

Bara en timmes resa från Stockholm ligger stora skogar och många sjöar att göra dagsutflykter till, så passa på nu under den tid som är kvar av sommaren.

Picknickmaten den här gången blev helt enkelt smörgåsar gjorda på två olika sätt.

Kaffe och ostsmörgås

Jag hade tagit med en bit av det nya formbröd jag bakade häromveckan så en dag blev det en enkel ostmacka med gurka, så gott till en kopp kaffe.

Med i kylväskan hemifrån Östersund fick det också följa med ett paket bisonkalvfärs från Jemtbison i Månsåsen.

Som så mycket annat av det som hamnar på min tallrik, så hade jag handlat färsen på Glada Lådan.

Min favorit bland matbutiker i Östersund, som bara säljer jämtländsk mat till mycket bra priser.

På bisonfärsen gjorde jag riktigt läckra pannbiffar, som sen serverades på smörstekt bröd med stekt lök och nyplockade lingon till.

Vilken njutning att få äta det ute i den vackra naturen vid Marvikarna, med bara några nyfikna änder som sällskap.

Andmamma med två ungar...

Andmamma med två ungar…

 

Paddlande skolklass...

Paddlande skolklass…

Sjösystemet där går ända från Åkers Styckebruk och ner till Trosa, ett paradis för alla som tycker om att ta sig fram per kanot.

Vi passade på att handla goda grönsaker till maten invid Kattnäs kyrka, där odlas ekologiskt av trädgårdsmästare Sven och hans fru Karin.

Försäljningen sker via självplock från ett bord vid vägen, där dagens skörd ligger framlagd. Man väger själv sina grönsaker och lämnar pengarna i en stubbe.

Tomater från Svens Trädgård, Gnesta

Svens Trädgård, Gnesta...

Svens Trädgård, Gnesta…

Vi hade tur och träffade gårdens ägare och blev inbjudna att ta en titt in i det välskötta växthuset.

Vi fick en lång och mycket trevlig pratstund om hållbart jordbruk, biodling och om alla nyttiga antioxidanter, vitaminer och mineraler vi får i oss via ekologiskt odlade grönsaker.

Innan vi for vidare fick vi en burk av parets hemgjorda tomatmarmelad som present, gjord på gröna tomater, citron och chili.

Den passade oss väldigt bra då den bara hade en liten sötma, vi avnjöt den på kvällen till en bit fetaost, citronmeliss och frökex, den smakkombinationen rekommenderas.

Här hittar du mitt vita formbröd och här nedan följer recept på färsbiffar och min röda tomatchutney, så kan du testa det till nån av höstens utflykter ut i skog och mark.

Kvällsnjutning...

Kvällsnjutning…

 

Pannbiff med lök

Pannbiff 2-3 port

400 g blandfärs

1 liten gul lök

1 äggula

2 msk grädde eller majonnäs

1 msk sesamfrön

Salt och peppar efter smak

Smör till stekning

Hacka löken riktigt fint. Vill du ha en mildare löksmak så stek den hackade löken i smör först, låt svalna innan den blandas med färsen.

Blanda snabbt ihop löken med köttfärsen och det övriga, smaka av så du får lagom sälta.

Låt smeten stå i kylen en halvtimme, så håller biffarna ihop bättre vid stekningen.

Forma med fuktade händer till små biffar, stek i omgångar i smör ett par minuter på var sida.

Lägg på ett fat eftersom och täck med folie, så eftersteker biffarna utan att de blir torra.

Jag smörstekte också färsk, skivad rödlök till mina pannbiffsmörgåsar, det blev väldigt gott.

Tomatchutney med citron, chili och timjan...

Tomatchutney med citron, chili och timjan…

Tomatchutney

2 askar plommoncocktailtomater

1 gul gök

2 skivor ekologisk citron

2 msk citronsaft

2 msk honung eller björksocker

1 msk färsk timjan

1 tsk chiliflingor

Havssalt

Skala och dela löken i 6 klyftor. Skiva dem tunt. Dela tomaterna i 4 delar på längden.

Dela citronskivorna i halvmånar och skär dem i tunna bitar.

Blanda lök, citronsaft, citronbitar, honung/björksocker och chili i en kastrull. Koka upp under omrörning.

Sänk värmen och låt puttra i 20 minuter, rör då och då.

Blanda ner tomaterna, koka upp och låt småputtra i 5 minuter. Rör försiktigt så tomaterna inte mosas.

Smaksätt med timjan och lite salt. Häll upp på rena burkar och sätt på locket. Förvara i kylen.

Här nedan följer lite bilder från veckan om gick.

Plocktallrik till middag...

Plocktallrik till middag…

 

Klämmingsbergsbadet...

Klämmingsbergsbadet…

 

Trollslända...

Trollslända…

 

Påfågelöga...

Påfågelöga…

 

Solnedgång över Klämmingen...

Solnedgång över Klämmingen…

 


Lättlagad pannbiffsmörgås till höstens utflykter
Picknick med andligt sällskap...

Picknick med andligt sällskap…

Picknickmat

Nu är jag hemma i Östersund igen efter en härlig vecka på Klämmingsbergsbadets Camping i de djupa skogarna i Sörmland.

Vädret har varit fantastiskt hela veckan, det har inte kommit en regndroppe på hela tiden.

Mycket naturupplevelser har det blivit, något som både jag och Lennart njuter mycket av.

Vi hade en liten hyrbil så vi kunde åka runt på de vackra småvägarna i det kuperade landskapet.

Det blev mest lantliga dagsutflykter och mat lagad hemma, men två gånger åt vi riktigt god mat ute, dels på Gnesta Strand och på Ågården i Trosa.

Rimmad lax på Ågården i Trosa...

Rimmad lax på Ågården i Trosa…

På Gnesta Strand har vi ätit gott många gånger genom åren, men Ågården var en ny bekantskap.

En mycket angenäm sådan, både maten och serveringen var av riktigt hög klass.

Jag åt Pulled Pork Burger fast utan bröd, med aioli, sallad och några goda klyftpotatisar på färskpotatis. Lennart tog en riktigt fin rimmad lax med dillstuvad färskpotatis.

Vi bad om glutenfritt, så hans färska potatis var stuvad bara med grädde och dill, mycket gott.

Nu är ju potatis inte vardagsmat i vår LCHF/Paleo-kost, men några gånger per år njuter vi av det som en delikatess.

Min rätt var den godaste dragna gris jag smakat, en fin karré långlagad i en kryddig barbecuesås med extra jalapeños. Ofta är ju barbecuesåser väldigt söta, men inte den här.

Trosa å...

Trosa å…

Vi pratade med ägarna, Therese och Thomas Klarbrant, de satsar på riktigt bra råvaror och håller nere kolhydraterna i maten vilket säkert uppskattas av många fler än oss.

Under veckan åkte vi också till några av våra favoritplatser för mat ute i det fria i trakterna runt Gnesta.

Bara en timmes resa från Stockholm ligger stora skogar och många sjöar att göra dagsutflykter till, så passa på nu under den tid som är kvar av sommaren.

Picknickmaten den här gången blev helt enkelt smörgåsar gjorda på två olika sätt.

Kaffe och ostsmörgås

Jag hade tagit med en bit av det nya formbröd jag bakade häromveckan så en dag blev det en enkel ostmacka med gurka, så gott till en kopp kaffe.

Med i kylväskan hemifrån Östersund fick det också följa med ett paket bisonkalvfärs från Jemtbison i Månsåsen.

Som så mycket annat av det som hamnar på min tallrik, så hade jag handlat färsen på Glada Lådan.

Min favorit bland matbutiker i Östersund, som bara säljer jämtländsk mat till mycket bra priser.

På bisonfärsen gjorde jag riktigt läckra pannbiffar, som sen serverades på smörstekt bröd med stekt lök och nyplockade lingon till.

Vilken njutning att få äta det ute i den vackra naturen vid Marvikarna, med bara några nyfikna änder som sällskap.

Andmamma med två ungar...

Andmamma med två ungar…

 

Paddlande skolklass...

Paddlande skolklass…

Sjösystemet där går ända från Åkers Styckebruk och ner till Trosa, ett paradis för alla som tycker om att ta sig fram per kanot.

Vi passade på att handla goda grönsaker till maten invid Kattnäs kyrka, där odlas ekologiskt av trädgårdsmästare Sven och hans fru Karin.

Försäljningen sker via självplock från ett bord vid vägen, där dagens skörd ligger framlagd. Man väger själv sina grönsaker och lämnar pengarna i en stubbe.

Tomater från Svens Trädgård, Gnesta

Svens Trädgård, Gnesta...

Svens Trädgård, Gnesta…

Vi hade tur och träffade gårdens ägare och blev inbjudna att ta en titt in i det välskötta växthuset.

Vi fick en lång och mycket trevlig pratstund om hållbart jordbruk, biodling och om alla nyttiga antioxidanter, vitaminer och mineraler vi får i oss via ekologiskt odlade grönsaker.

Innan vi for vidare fick vi en burk av parets hemgjorda tomatmarmelad som present, gjord på gröna tomater, citron och chili.

Den passade oss väldigt bra då den bara hade en liten sötma, vi avnjöt den på kvällen till en bit fetaost, citronmeliss och frökex, den smakkombinationen rekommenderas.

Här hittar du mitt vita formbröd och här nedan följer recept på färsbiffar och min röda tomatchutney, så kan du testa det till nån av höstens utflykter ut i skog och mark.

Kvällsnjutning...

Kvällsnjutning…

 

Pannbiff med lök

Pannbiff 2-3 port

400 g blandfärs

1 liten gul lök

1 äggula

2 msk grädde eller majonnäs

1 msk sesamfrön

Salt och peppar efter smak

Smör till stekning

Hacka löken riktigt fint. Vill du ha en mildare löksmak så stek den hackade löken i smör först, låt svalna innan den blandas med färsen.

Blanda snabbt ihop löken med köttfärsen och det övriga, smaka av så du får lagom sälta.

Låt smeten stå i kylen en halvtimme, så håller biffarna ihop bättre vid stekningen.

Forma med fuktade händer till små biffar, stek i omgångar i smör ett par minuter på var sida.

Lägg på ett fat eftersom och täck med folie, så eftersteker biffarna utan att de blir torra.

Jag smörstekte också färsk, skivad rödlök till mina pannbiffsmörgåsar, det blev väldigt gott.

Tomatchutney med citron, chili och timjan...

Tomatchutney med citron, chili och timjan…

Tomatchutney

2 askar plommoncocktailtomater

1 gul gök

2 skivor ekologisk citron

2 msk citronsaft

2 msk honung eller björksocker

1 msk färsk timjan

1 tsk chiliflingor

Havssalt

Skala och dela löken i 6 klyftor. Skiva dem tunt. Dela tomaterna i 4 delar på längden.

Dela citronskivorna i halvmånar och skär dem i tunna bitar.

Blanda lök, citronsaft, citronbitar, honung/björksocker och chili i en kastrull. Koka upp under omrörning.

Sänk värmen och låt puttra i 20 minuter, rör då och då.

Blanda ner tomaterna, koka upp och låt småputtra i 5 minuter. Rör försiktigt så tomaterna inte mosas.

Smaksätt med timjan och lite salt. Häll upp på rena burkar och sätt på locket. Förvara i kylen.

Här nedan följer lite bilder från veckan om gick.

Plocktallrik till middag...

Plocktallrik till middag…

 

Klämmingsbergsbadet...

Klämmingsbergsbadet…

 

Trollslända...

Trollslända…

 

Påfågelöga...

Påfågelöga…

 

Solnedgång över Klämmingen...

Solnedgång över Klämmingen…

 


Idag skriver jag på Kostrådgivarna

Sol över Storsjön

Ledig dag i solen

Idag har jag min skrivardag inne på den mycket välbesökta och intressanta sidan Kostrådgivarna.se. Har du inte upptäckt den sidan än, så är det dags att du följer med mig på ett besök. Klicka bara på länken så hittar du dit.

Skribenterna består av kostrådgivare inom naturlig mat, LCHF, Paleo, artegen föda, lågkolhydratkost. Kärt barn har många namn.

Gemensamt för oss alla är att den ska vara glutenfri och på så bra råvaror som möjligt. Ekologiskt, gräsbeteskött, glada höns och grönsaker samt lyckliga bönder gillar vi.

Jag skriver idag om utflyktsmat till höstens alla härliga skogsturer. Flera recept och bilder från min och Lennarts vistelse i stugan i Sörmland häromveckan.

Till och med han har fått vara med på bild, faktiskt för första gången sen jag började blogga.

Glada grönsaker från Ås Trädgård

Glada grönsaker från Ås Trädgård

Jag är den enda som inte är utbildad kostrådgivare av gänget, men jag ha fått dispens, för de gillar min mat ;)

Ämnen som tas upp därinne innefattar långt ifrån bara mat, det är hela kroppen och själen som avhandlas.

Hormoner, mindfulness, stress, kosttillskott, sömn, kokosoljans fördelar, pulversoppors nackdelar, ja det är många ämnen som dryftas flera gånger i veckan.

Så ta en titt, inte bara på mitt inlägg utan leta dig igenom arkivet där, det är en enorm kunskapsbank. Vi alla som skriver på KRG gör det dessutom helt ideellt.

Här får du njuta av lite rogivande naturbilder idag istället, från den gångna veckan. Ha en skön söndag.

Tepaus vid Storsjön

Storsjön sedd från Rödön

Blodriska

Daggkåpa

Kvällssol


Sommarens fruktsallad med limeyoghurt

fruktsallad_jordgubbar_limeyoghurt
Nu frossar vi i frukter och jordgubbar så det nästan ryker ur öronen, men det är ju så gott! Ett väldigt mumsigt tips är denna jordgubbssallad med färsk ananas, vindruvor och röda plommon. När alla dessa smaker få stå och gotta till sig av varandra blir det en himmelsk dessert, somrig och garanterat uppskattad av både stora och små!

Servera den med en sötsyrlig limeyoghurt – man kan ju inte alltid äta glass ju! ;-)

Fruktsallad : 
1 färsk ananas
1 liter jordgubbar
1 klase vindruvor
6 röda plommon

Limeyoghurt :
2 dl turkisk yoghurt
2 msk flytande honung
rivet skal från 1 lime
1 pressad lime

lime_limeyoghurt_turkisk_yoghurt
Rör ihop ingredienserna till limeyoghurten, låt den med fördel stå till sig några timmar i kylen.

fruktsallad_jordgubbar_ananas_plommon_vindruvor
Servera allt i en stor skål, bjud till dessert, mellanmål, frukost eller bara för att! ;-)

fruktsallad_sommar_jordgubbar_jordgubbssallad
Sommarens absolut godaste! :-P

Pizzaknyten med skinka och mjukost

pizzaknyten_piroger_skinkfyllning
Hej igen alla fina bloggvänner, nu är jag tillbaka i rutan igen efter en underbar midsommarhelg med familj och vänner. Så skönt med lite ledighet och koppla bort dator och kontor ett tag och istället njuta av sommar och sol, god mat, busiga barn med utflykter och grillkvällar.

Mycket har vi hunnit i helgen och roligt har vi haft men nu tänkte jag styra upp kryddburken med lite nya recept och tips till sommarlov och semester då det vankas picknick och strandhäng. Här har jag gjort små enkla knyten av pizzadeg och fyllt med strimlad skinka och mjukost, världen enklaste picknickmat men också som tilltugg och mellanmål. Gör MÅNGA för de har en rykande åtgång, frys in och packa ner i strandväskan så är dom tinade när ni väl ska äta.

Fyll dom med vad ni önskar, mjukost blir otroligt gott, sen kan man variera skinka med salami, grillad kyckling, eller strimlade grönsaker. Se det som ett basrecept och variera efter vad som finns hemma i din kyl! :-P

Glöm inte bort att arkivet här på kryddburken är ganska stort så kika in under kategorierna PICKNICK och MELLANMÅL så hittar ni massor med idéer!

ca 24 st
Pizzaknyten :
2 dl vatten (37 grader)
1/4 pkt jäst (12,5 gram)
5 – 6 dl durumvetemjöl
½ dl rapsolja
Salt

Mjukost (Kavli goudaost)
Rökt skinka

GÖR SÅHÄR :
Arbeta degen väl för hand ca 5 min. Jäs i bunke 25 min. Dela degen i två delar. Tryck ut varje deg på mjölat bakbord med lätt oljade fingrar till 2 stora runda och tunna pizzor. Skär varje pizza i 12 trekanter och lägg fyllning på varje trekant och rulla ihop. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispad ägg och strö över sesamfrön. Grädda ca 15 min i 200 grader.

* Fyllningen gör jag lite på en höft, har inga direkta mått på hur mycket men ca 1 rågad matsked till varje knyte. Jag rörde ihop en halv ask mjukost med ca 200 gram skinka.

piroger_pizzaknyten_skinka_mjukost_picknick_sommarmat
En plåt redo för gräddning.

pizzaknyten_pizzadeg_skinka
Nygräddade!

piroger_skinkfyllning_mjukost
Och med fyllning! ;-) Prova gärna och gör din egen favoritfyllning.

Hemmagjord risifrutti


Brukar ni göra egen risifrutti? Eller kanske mannafrutti? Inga konstigheter alls och bra mycket nyttigare än dom man köper, dessutom kan du göra större mängd till ett riktigt lågt pris också. :-P

Koka risgryn eller mannagryn i vatten eller mjölk. Låt svalna. Rör ut med antingen yoghurt blandad med honung, eller lättvispad grädde. Servera med fruktmos eller bär. Perfekt till mellanmål, utflykter eller ett litet kvällsfika.

8 små port
Det här behöver du :
4 port kokta risgryn eller mannagryn (koka enligt förp.)
5-6 dl naturell yoghurt (alt. lättvispad grädde)
Honung efter tycke och smak

Packat och klart! Mot djurparken…


Gomorron! Nu är vi färdigpackade o klara och ska åka och möta upp resten av gänget innan vi styr kosan mot djurparken för en heldag med kompisar, djur, karuseller och vattenland! :-P

I matsäcken finns nu;

Lunch;
Makaronisallad med kassler, ost, gurka och gröna ärtor. En enkel rhode islandsås vispade jag ihop till den och fyllde i en senapsflaska, praktiskt att ha med sig!

Mellanmål;
Hemmagjort risifrutti på grötris och hel dinkel, turkisk yoghurt, sötad med honung och lite blåbär ovanpå.

Fika;
Kaffe/Juice & blåbärskaka. Tog med lite extra, tror det kan gå åt till oss kaffepimplande mammor och pappor! :-P Vatten o frukt också förstås.

Ja, det ska vi nog stå oss på hela dan! ;-) Hörs lite senare…

Det behövs inte så mycket…


För en herrans massa år sen lärde en person mig en sak ; Att ta vara på dom små stunder och njuta av det lilla! Hur det nu kom sig så var vi bägge två vrålhungriga, hade inte mycket pengar på fickan och hade fart och flängt en hel dag i en varm bil med trötta, flåsande hundar. Plötsligt ber hon mig stanna bilen utanför en liten ICA-butik… Hon springer in i affären och kommer tillbaka lika snabbt med en påse ciabatta och en liten burk cantadou färskost…

Va de allt sa jag??! Aningens skeptisk…

Hon lotsade ut mig på småvägarna genom skogen, ner till en liten sjö. Där åkte påsen och den lilla asken färskost fram. Jodå, det går att bre på färskost med insidan av locket om man är flink, och bröden kan man bryta isär… Sen satt vi där på en brygga med spegelblank sjö framför oss, hundarna badade och vi bara njöt av tystnaden och aldrig nånsin har väl bröd och färskost smakat så gott som det gjorde där och då! Det behövs inte så mycket när man tänker efter, och mätta blev vi!

Just cantadou har kommit med en ny smak av basilika och gräslök som nog är den godaste hittills tycker jag. Även om jag älskar 4 peppar i såser så är nog denna nya favoriten till ostbricka… Eller jag menar ciabatta… :-P

Kan tänka mig att den passar extra bra i sommar, bland annat tillsammans med jordgubbar, rädisor & tomat. Har ni provat?

Om inte får ni hålla utkik här i dagarna då jag snart kör en favorit-i-repris-tävling med cantadou i vinstpotten!